Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 176. díl

1. 04. 2013 | Cesty domů
176. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů nese název Nejsi vězeň. Vejnar je těžce zraněný, ale naštěstí přežije. Pavlína si vyčítá, co zavinila. Řekne konečně policii všechno, co ví o Renkovi a jeho partě? Valerie se stará v nemocnici o Marii a doma o její malou dcerku Beátku. Dan má strach, že se na ni Valerie příliš upíná. Co Valerie zamýšlí? Míla vzala Rudolfa k sobě. A co bude dál? Zůstane u ní, nebo se vrátí zpátky do vily?

Cesty domů – 176. díl:


Vejnar je ve 176. dílu seriálu Cesty domů těžce zraněný; operace trvá dlouho, ale on naštěstí přežije. Pavlína si vyčítá, co zavinila. Sesype se a souhlasí, že vypoví o Renkovi a jeho partě všechno, co ví. Vysvětluje, že jí Renek strhnul volant, proto tátu srazila. Bohužel její výpověď nestačí k tomu, aby policie Renka zatkla. Honza později najde na internetu, že se koná další závod slepých jezdců, a protože potřebuje sehnat nějaké důkazy o Renkovi, rozhodne se tam jet. Jelikož je Vejnar v nemocnici, vezme s sebou Marka. Kdo bude nakonec závodit a co dalšího se stane?

Cesty domů 176. dílValerie se ve 176. dílu seriálu Cesty domů v nemocnici stará o Marii a doma o malou Beátku. Vezme holčičku do nemocnice, aby Marii uklidnila, že se její dcerce daří dobře. Zatímco Marek není z dítěte vůbec nadšený, Dan Valerii naopak pomáhá. Ale zároveň vnímá, jak holčička na Valerii působí. Má strach, že se na ni Valerie příliš upíná. Valerie přizná, že si pohrává s představou, jaké by to bylo, kdyby jí Beátka zůstala. Dan ji před takovými myšlenkami varuje, ale zároveň si Valerii svým přístupem ještě víc získává.
Rodina si ve 176. dílu seriálu Cesty domů konečně trochu oddychne, když se dozví, že Míla vzala Rudolfa k sobě. Zachovala se jako dobrá přítelkyně, ale chůvu mu dělat nebude.

Může u ní zůstat, jak dlouho bude chtít, ale může se taky hned sebrat a vrátit se do vily. Míla ho do ničeho nenutí, rozhodnutí je na něm. Rudolf má o čem přemýšlet. Stejně tak Mojmír Soudek, který se Míle přijde omluvit s kytkou v ruce. A místo Míly mu otevře Rudolf. Jak Mojmír zareaguje, když Rudolfa uvidí? A o čem si oba muži popovídají?

Vendy se ve 176. dílu seriálu Cesty domů začíná pomalu uklidňovat. Omluvila se za své ošklivé chování Báře, zase se sblížila se Šimonem. Dokonce se Šimonem za Báru zaskočí v hospodě, když se Báře udělá špatně. Vzala na milost i Mílu za to, že dokázala tátu odvést od bezdomovců. Poté, co si Vendy zajde k Míle s tátou promluvit, ho začíná možná i chápat. Přesto na něj doma čeká tak, jako vždycky čekávala máma. Vrátí se Rudolf, nebo bude Vendy čekat zbytečně?

Sledujte 176. díl seriálu Cesty domů v pondělí 1.4. 2013 ve 20.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 176. díl:

Cesty domů 176. díl
Cesty domů 176. díl
Cesty domů 176. díl
Cesty domů 176. díl
Cesty domů 176. díl
Cesty domů 176. díl
Cesty domů 176. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
a na co se budou lidi koukat? Smajlík Ale snad jim vymyslí další nekonečný seriál, kde bude hrát kde kdo a každý s každým bude tooooooooooo Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles