Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 167. díl - Počkej s tím loučením

27. 02. 2013 | Cesty domů
167. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů vysílaný 27.2. 2013 nese název Počkej s tím loučením. Lída dostane epileptický záchvat, jehož svědky jsou bohužel děti. Lída je z toho nešťastná. Co když se jí teď děti budou bát? Valérie poprosí o pomoc Dana Pánka. Nabourala se a nezná nikoho jiného, kdo by jí auto mohl opravit.

Co se stane, až se o autu dozví Marek? Policie začne hlídat prostitutku Klarisu. Mezi jejími zákazníky je totiž muž, který dřív chodil za zavražděnou Magdou, utajenou manželkou policisty Šťastného. Že by byli konečně na stopě hledaného vraha?

Cesty domů – 167. díl:


Cesty domů 167. díl - Počkej s tím loučenímLídě dá čím dál větší práci skrývat bolesti, které ji sužují. A je ještě hůř. V jednu chvíli dostane epileptický záchvat. Lída je nešťastná, že ji v takovém stavu viděly děti. Má strach, že se jí budou bát, přesto nadále odmítá léčbu v nemocnici. Celá rodina se proto domluví, že si rozdělí služby tak, aby Lída nebyla ani na vteřinu o samotě. Lídu to trápí, nechce být hlídaná na každém kroku, nechce být na obtíž. Ona má také své plány. V noci se tajně vykrade ven. Co chce udělat?

Dan Pánek hledal pomoc u Valérie Černé a ona teď ve 167. dílu seriálu Cesty domů prosí o pomoc jeho. Nedaleko autodílny, kde Dan pracuje, se Valérie nabourala. A nezná nikoho jiného, kdo by jí auto mohl opravit. Je jen lehce zraněná, ale Dan o ni má strach. Valérie ho ale uklidňuje, nic jí není. Dan slíbí, že auto bude do večera v pořádku a její manžel nic nepozná. Marek ale jako naschvál auto zrovna v ten den potřebuje. A Valérie musí s pravdou ven. Když si auto jede s Markem vyzvednout, Marek si opět vychutnává svou moc nad Danem. Jak Dan zareaguje? A co udělá Valérie?

Vyšetřování vražd manželek policistů se ani ve 167. dílu seriálu Cesty domů stále nehýbá z místa. Jednoho dne přijde na policii prostitutka Klarisa – Klára Janečková. Zavražděná Magda, utajená manželka policisty Šťastného, byla její kamarádka. A ona se teď bojí o svůj život. Mezi jejími zákazníky je totiž muž, který dřív chodil i za Magdou. A mívá zvláštní přání... Vejnar s Maškem začnou Klarisu hlídat. Že by byli konečně na správné stopě? A co udělá policista Šťastný, až mu řeknou, že mu jeho žena lhala?

Pacina s Petrem jdou ve 167. dílu seriálu Cesty domů navštívit Lídu. Pacina chce Lídě nalít trochu optimismu do žil, přestože ona sama ho má taky dost málo. Má pro Lídu překvapení – udělala jí čokoládovou pěnu; tu, kterou dělávala jejich máma a kterou Lída vždycky milovala. Lída je ale ze sladké pochoutky zklamaná, i když Pacina použila tu nejlepší čokoládu. Jejich máma pěnu dělala jen z obyčejné čokolády, proto měla jinou chuť. A co dalšího Lídě ve sladkém dárku od Paciny ještě chybí?

Sledujte 167. díl seriálu Cesty domů ve středu 27.2. 2013
ve 20.15 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 167. díl - Počkej s tím loučením:

Cesty domů 167. díl - Počkej s tím loučením
Cesty domů 167. díl - Počkej s tím loučením
Cesty domů 167. díl - Počkej s tím loučením
Cesty domů 167. díl - Počkej s tím loučením
Cesty domů 167. díl - Počkej s tím loučením
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !