Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 172. díl

18. 03. 2013 | Cesty domů
172. díl oblíbeného televizního seriálu nese název Závody slepých jezdců. Rudolf se vrátí do vily, ale jen proto, aby si sbalil věci a zase odešel. Kam půjde? A proč nakonec skončí na policii? Honza s Vejnarem už vědí, kdo je mrtvá dívka nalezená v kufru auta. Jak zemřela a jak s její smrtí souvisí Vejnarova Pavlína? Bára na ultrazvuku zjistí, že bude mít dvojčata. Jak tuto nečekanou zprávu přijme docent a zbytek rodiny?

Cesty domů – 172. díl:


Po noci strávené v ordinaci Rudolf sice vystřízlivěl, ale dohromady se nedal. A opět selhal jako doktor; málem nebyl schopný zašít pacientce v ordinaci ránu. Vrátí se do vily, ale jen proto, aby si sbalil a zase odešel. Neví, kam půjde, ale ve vile být nechce. Už se tam necítí dobře. Rodina neví, jak mu pomoct. Mají ho nechat o samotě, aby se sám popral se ztrátou Lídy? I za cenu toho, že se bude zpíjet do němoty? Nebo ho naopak mají provokovat a hádat se s ním, aby si vzpomněl, jaký býval dřív? Rudolf jim ale nedá čas na rozmyšlenou. Opilý odchází s kufrem a odjíždí autem. Co se stane, že skončí v rukou policie?

Cesty domů 172. dílBáru trápí ve 172. dílu pořadu Cesty domů bolesti břicha. Na ultrazvuku se ukáže, že čeká dvojčata. Radostná zpráva na chvíli zvedne náladu všem ve vile. Až na Vendy. Báře sice tohle štěstí přeje, ale zároveň ji obviňuje, že se pasovala na vládkyni domu. A všechny ostatní viní z toho, že se na tátu vykašlali a nechali ho jít. Copak na něm záleží jenom jí? Ale docent má ještě jednoho velkého zastánce. Petra, který přijde do vily i s Pacinou, i když moc dobře ví, že tam není vítaný. Co rodině řekne? A jak na jeho příchod zareaguje Vendy?

Honza s Vejnarem se ve 172. dílu pořadu Cesty domů dozvědí, kdo je mrtvá dívka, kterou policie našla v kufru auta na železničním přejezdu. Vyslýchají její kamarádku a zjistí, že dívka byla součástí partičky zlaté mládeže, která se z nudy věnuje dost nebezpečné zábavě. Pořádají noční závody v autech, takzvané závody slepých jezdců. Z internetu zjistí, že partičku vede jakýsi Renek Sokol, syn místního zastupitele. A že se plánuje další závod. Bohužel zjistí, že do povedené partičky zřejmě patří i Vejnarova Pavlína. Vejnar je v šoku. Co má Pavlína společného se smrtí mladé dívky?

Valérie se ve 172. dílu pořadu Cesty domů čím dál víc sbližuje s Danem, ale jen pracovně. Vysvětlí mu, proč tak tvrdě odsuzuje eutanázii. Svěří se mu, že její otec kdysi ležel v kómatu v nemocnici. Trávila u něj celé dny, věřila, že se probere. Ve chvíli, kdy se možná stal zázrak, ji její matka se sestrou obešly a domluvily se s lékaři. Otce nechaly odpojit od přístrojů a on zemřel. Proto Valérie bojuje o život svých pacientů do poslední chvíle. Dan ji chápe a ještě víc obdivuje. Pokusí se jí dát své city znovu najevo? 

Sledujte 172. díl seriálu Cesty domů v pondělí 18.3. 2013 ve 20.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 172. díl:

Cesty domů 172. díl
Cesty domů 172. díl
Cesty domů 172. díl
Cesty domů 172. díl
Cesty domů 172. díl
Cesty domů 172. díl
Cesty domů 172. díl
Cesty domů 172. díl
Cesty domů 172. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Kraslice