Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 169. díl

6. 03. 2013 | Cesty domů
169. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů nese název Není to fér. Lída s Rudolfem, Petrem a Pacinou vyrazí do Prahy na večeři s tancem. Všichni si užijí krásný večer, ale Lídě se druhý den přitíží. Bude Rudolf dál respektovat Lídino přání a nechá ji doma, nebo ji převeze do nemocnice?

K Černým přijde na večeři Markův otec – plukovník Černý. Jak zareaguje, až se před ním Valérie neuváženě zmíní o adopci? Dan začíná být zamilovaný do Valérie a opatrně s ní flirtuje. Má u ní alespoň nějakou šanci? A co na to řekne Marek?

Cesty domů – 169. díl:


Cesty domů 169. dílLída s Rudolfem vyrazí ve 169. dílu oblíbeného televizního seriálu Cesty domů do Prahy na večeři s tancem. Společnost jim dělají Kosíkovi. Rudolf Lídu překvapí. Večeře se koná v restauraci, kde měli kdysi s Lídou svatební hostinu. Lídě to sluší a je šťastná, večer si krásně užívá, pomalu se nechce věřit, že je na smrt nemocná. Druhý den ale dojde na slova primářky Černé.

Lídě je velmi zle, je slabá, nedokáže přijmout žádnou potravu. Rodina se dohaduje, jestli ji nechá převézt do nemocnice, nebo bude dál respektovat Lídino přání léčit se doma. Poslední slovo má Rudolf. Pro co se nakonec rozhodne?

I Petr s Pacinou si ve 169. dílu oblíbeného televizního seriálu Cesty domů krásně užijí večeři v Praze. Když ale Petr zjistí, že se Lídě druhý den přitížilo, opět ho začne trápit otázka, zda by měl, či neměl Lídě splnit její přání. Zda by jí měl, či neměl pomoci důstojně odejít ze života. Pacina sdílí toto dilema s ním.

Je nešťastná, že nemůže pro svou sestru nic udělat. Udělá alespoň to jediné možné. Připraví čokoládovou pěnu. Takovou, jakou dělávala jejich maminka a jakou si Lída přála – z levné čokolády. A chce ji své sestře odnést. Petr jí to ale rozmluví a jde za Lídou jen on sám. Co Lída Petrovi prozradí a jak se Petr zachová?

Marek má ve 169. dílu oblíbeného televizního seriálu Cesty domů svůj velký den. Míla Jírová mu řekne, že se uvolnilo místo ve vyšetřovacím týmu a že by byla ráda, kdyby se Marek přihlásil do výběrového řízení. Zdá se, že povýšení ho nemine. Taková informace nemůže uniknout Markovu otci, plukovníku Černému, který přijde k Markovi a Valérii na večeři. Večeře se ale odehrává v poněkud mrazivém duchu.

Valérie si je vědomá toho, že se Markovi ničím nezavděčí. Atmosféra ještě víc ochladne, když se Valérie před tchánem zmíní o adopci. Jak Kristián zareaguje a co Markovi doporučí?

Valérie přijede ve 169. dílu oblíbeného televizního seriálu Cesty domů za Danem a znovu mu nabídne práci – ve své vlastní soukromé onkologické ordinaci u ní v domě. Dan přijímá.

Zároveň si uvědomuje, že chce nejen zpátky k doktořině, ale chce především Valérii. Začíná do ní být zamilovaný a opatrně s ní flirtuje. Valérie jeho komplimenty přijímá s velkým rozpaky. Dan ji také přitahuje, ale ona je přece vdaná. Má u ní Dan nějakou šanci? A co na to řekne Marek?

Sledujte 169. díl seriálu Cesty domů ve středu 6.3. 2013
ve 20.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 169. díl:

Cesty domů 169. díl
Cesty domů 169. díl
Cesty domů 169. díl
Cesty domů 169. díl
Cesty domů 169. díl
Cesty domů 169. díl
Cesty domů 169. díl
Cesty domů 169. díl
Cesty domů 169. díl
Cesty domů 169. díl
Cesty domů 169. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !