Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 24.04. 2024
Dnes má svátek Jiří
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 173. díl

20. 03. 2013 | Cesty domů
173. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů nese název Není ke komu se vracet. Rudolf se po autonehodě vzpamatoval a má chuť zase operovat. Ríša ho ale na sál nepustí. Rudolf opět upadne do deprese a odejde z domu. Kde skončí? Petr přizná Valérii, jak to bylo se smrtí Lídy. Valére je v šoku, neví, co má dělat. Bude dál trvat na tom, aby byl případ Lídiny smrti znovu otevřen? Honza s Vejnarem vyšetřují Rudolfovu autonehodu. Je jim jasné, že za ni může Renek Sokol. Jak mu to ale mají dokázat?

Cesty domů – 173. díl:


Rudolf poskytne Pavlíně a Renkovi první pomoc a tím jim zachrání život. Bohužel ale řídil opilý, takže vina za autonehodu padá na něj. Čeká ho vyšetřování a soud. Rudolf ví, co udělal, před zodpovědností neutíká. Je hlavně rád, že se mu opět vrátil doktorský instinkt. Když se vrátí z výslechu, zamíří okamžitě do nemocnice. Ale Ríša ho na oddělení nechce. Ví, že táta ještě není zpátky, že je spíš v šoku. Na sál ho rozhodně nepustí. Rudolf je zdeptaný. V nemocnici ho nechtějí, ve vile se najednou necítí doma, není ke komu se vracet. Prostě se sebere a jde pryč. Kde se nakonec objeví?

Cesty domů 173. dílPetra trápí ve 173. dílu seriálu Cesty domů svědomí. Zajde za Valérií a přizná se jí, jak to bylo se smrtí Lídy. Že jí připravil její oblíbenou pěnu, ale nakonec jí dal lék do polévky a nakrmil ji. Bere veškerou zodpovědnost za Lídinu smrt na sebe, jen ať už Valérie nechá Rudolfa být. Valérie je šokovaná. Najednou neví, co má udělat. Má mlčet, nebo se dál zasazovat o to, aby byl případ Lídiny smrti znovu otevřen? Jak se nakonec rozhodne?

Dušan ve 173. dílu Cest domů varuje Dana. Marek se ho chce zbavit, proto dělá problémy všem, kdo mají s Danem co do činění. Tentokrát zatápí šéfovi autodílny, poslal na něj kontrolu. Dušan ale Dana nemíní vyhodit. Naopak mu slíbí, že ho bude krýt, dokud to půjde.  Dan je mu vděčný. Valérie mu stojí za všechny problémy. Netuší ale, jakou past připravil Marek na Valérii. Co Marek úmyslně prozradí úřednici ze sociálky? A co Valérie proto musí slíbit?

Honza s Vejnarem ve 173. dílu seriálu Cesty domů dál vyšetřují případ mrtvé dívky v kufru auta, ale také Rudolfovu autonehodu. Je jim jasné, že autonehodu zavinil Renek Sokol. Bohužel mu to nemůžou dokázat; a Sokol to moc dobře ví. Jen se jim vysměje. Zbývá druhá účastnice nehody – Pavlína. Ta jim ale taky nechce nic říct, naopak se s Vejnarem pohádá. Evidentně Renka kryje. Vejnar je v těžké situaci. Jak má z Pavlíny dostat pravdu? A jak ji má ochránit před nebezpečím, do kterého se Pavlína řítí?

Sledujte 173. díl seriálu Cesty domů ve středu 20.3. 2013 ve 20.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 173. díl:

Cesty domů 173. díl
Cesty domů 173. díl
Cesty domů 173. díl
Cesty domů 173. díl
Cesty domů 173. díl
Cesty domů 173. díl
Cesty domů 173. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !