Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 168. díl - Zatčení

4. 03. 2013 | Cesty domů
168. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů nese název Zatčení. Lídě se naštěstí pokus o sebevraždu nepovede, ale Rudolf ji nechá převézt do nemocnice. Kolabuje jí totiž srdce a on zvažuje, že jí voperuje kardiostimulátor. Jenže Lídino nemocí zesláblé tělo by operaci nemuselo vydržet.

Jak se Rudolf nakonec rozhodne? Marek Černý zatkne Pivce, podezřelého ze série vražd. Předtím ho ale pořádně zmlátí. Co z toho major Soudek vyvodí? Valérie neplánovaně strávila noc v Danově garsonce. Nic se nestalo, ale Valérie má ohromné výčitky svědomí. Jak tohle vysvětlí Markovi?

Cesty domů – 168. díl:


Cesty domů 168. díl - ZatčeníLída má ve 168. dílu seriálu Cesty domů štěstí. Prášky, které snědla, jí podráždily žaludek, takže je tělo nestačilo vstřebat. Část léků se ale do krevního oběhu přece jen dostala a Lídě začíná kolabovat srdce. Rudolfa už nezastaví žádné Lídiny prosby.

Po neúspěšném pokusu o sebevraždu ji nechá převézt na kardiochirurgii. Spolu s doktory zvažují operaci, rád by jí voperoval kardiostimulátor. Ale bojí se, že tento zákrok by Lídino tělo nevydrželo. Jak se Rudolf nakonec rozhodne? Bude Lídu operovat, nebo vyhoví prosbě své ženy a vezme ji zpět domů?

Když se policista Šťastný ve 168. dílu seriálu Cesty domů dozví, kdo byl poslední zákazník jeho ženy, spolu s Markem si na něj počíhají a zbijí ho. Marek pak podezřelého – Pivce zatkne. Když ho předá nadřízeným, vydá se prohledat jeho dům. Honza je ale naštvaný. Marek zmlátil podezřelého a způsobil mu těžké ublížení na zdraví. Ještě navíc prohledal jeho dům, aniž by ho tam někdo poslal.

Porušil několik předpisů, ale na druhou stranu přinesl z Pivcova domu zásadní důkazy k případu. Co s tím jeho nadřízení udělají? Je Markovo počínání na důtku, nebo spíš na pochvalu?

Valérie ve 168. dílu seriálu Cesty domů neplánovaně strávila noc v Danově nové garsonce. Nic se nestalo, propovídali spolu noc a ona pak usnula. Ráno se ale probudí s ohromnými výčitkami svědomí. Ona přece není z těch, kdo by trávili noc jinde než doma. A už vůbec ne s někým, jako je Dan. Děsí se toho, co jí řekne Marek. Ale ten má výjimečně dobrou náladu. Chytil přece vraha, určitě ho čeká povýšení. Zapomněl na to, že chtěl od Valérie odejít, a omluví se. A co Dan?

Mojmíru Soudkovi ve 168. dílu seriálu Cesty domů ujely nervy. Vědomí, že vedle v kanceláři sedí muž, podezřelý z vraždy jeho ženy, mu dalo zapomenout na předpisy. Chce si to s Pivcem vyřídit sám a namíří na něj zbraň. Vejnar s Maškem ho naštěstí zarazí, než udělá zásadní chybu svého života. Soudek zbraň skloní, ale ví, že se nezachoval profesionálně. Je připravený odevzdat Míle Jírové odznak i zbraň. Jak se Míla k jeho profesní chybě postaví? Přijme Soudkovu rezignaci?

Sledujte 168. díl seriálu Cesty domů
v pondělí 4.3. 2013 ve 20.15 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 168. díl - Zatčení:

Cesty domů 168. díl - Zatčení
Cesty domů 168. díl - Zatčení
Cesty domů 168. díl - Zatčení
Cesty domů 168. díl - Zatčení
Cesty domů 168. díl - Zatčení
Cesty domů 168. díl - Zatčení
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Zajíc