Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VKV – A jedné pohádky je konec

19. 12. 2009 | Velmi křehké vztahy
Posledním dílem skončila jedna pohádka. Po pěti letech se s televizními diváky rozloučil seriál VKV, který byl bezpochyby fenoménem. A rozloučení to bylo velmi důstojné.

 

Poprvé se diváci se svými oblíbenými hrdiny setkali 23. 3. 2004 (ještě pod názvem Rodinná pouta). VKV pak vtrhly na obrazovky 2. 1. 2007. Celkem bylo odvysíláno 540 dílů (RP 254 dílů, VKV 286 dílů). Diváci měli možnost sledovat ságu několika rodin, nouze nebyla o lásku, napětí, nechyběl ani humor. Seriálem prošla celá řada skvělých herců, kteří se divákům jistě nezapomenutelně vryli do paměti. Asi každý zná mrchu Simonu v podání Alice Bendové, vrchní sestru Stáňu, která bude Sandru Pogodovou dle jejích slov provázet ještě v důchodu, nebo hlavního padoucha seriálu Roberta Krátkého, kterého skvěle hrál jinak sympatický Jan Révai.

 

Že diváky zajímal konec této pohádky pro dospělé, potvrzuje i sledovanost včerejšího posledního dílu, který viděl více než milion diváků (1 059 000 diváků v cílové skupině Dospělí 15+) Poslední díl dosáhl podílu na trhu 25,70 % pro cílovou skupinu Dospělí 15+.  

 

Fanoušci měli včera poslední možnost rozloučit se se svými oblíbenci. Televize Prima pro ně připravila odpoledne ve znamení VKV, kdy měli možnost nejen vidět některé z hlavních protagonistů, ale také získat celou řadu dárků, které jim seriál budou dál připomínat. Došlo i na slavnostní odzvonění konce VKV, kterého se ujali Sandra Pogodová, Zuzana Dřízhalová a Daniel Bambas.

 

Televize Prima a všichni, kdo se na výrobě seriálu podíleli, děkuji fanouškům, že VKV zůstali věrní po celých dlouhých pět let.

 

Zdroj: Prima

 

Mirka Bali

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
to tedy je škoda,že to skončilo,já jsem se dívala skoro na každý díl.Ordinaci nesleduju vůbec a nikdy jsem nesledovala.
Obrázek uživatelky
profil
škoda Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
skončil tak akorát.První řada mě ale nadchla více.
Obrázek uživatelky
profil
velmi sympaticklý seriálSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
....u kazde pohadky zazvoni zvonec a pohadky je konec
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles