Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Taneční seriál První krok začíná už dnes!

22. 02. 2012 | První krok
Ve středu 22. února ve 20.00 se na televizních obrazovkách poprvé objeví třináctidílný seriál První krok z prostředí taneční akademie. Seriál režíroval jeden z nejúspěšnějších českých režisérů současnosti Jiří Vejdělek, hudbu k němu složil Jan P. Muchow.

V hlavních rolích se představí Veronika Žilková, Pavel Kříž, Klára Issová, Michal Kavalčík nebo Světlana Nálepková. Seriál První krok sleduje osudy posluchačů prestižní taneční akademie v rámci jednoho akademického roku. Mladí a nadějní tanečníci studují pod vedením ředitelky a bývalé profesionální tanečnice Kláry Jakubské v podání Veroniky Žilkové. Vzhledem k ostré konkurenci však může být každoročně úspěšný jen jeden absolvent Taneční seriál První krok začíná už tuto středu!akademie, maximálně dva. Diváci se tak mohou těšit na příběh plný emocí, skvělých hereckých výkonů, tanečních a hudebních vystoupení.

„První krok byl výjimečný i v tom, že jsem musel najít představitele, kteří byli schopni zvládnout náročný herecký víceboj: Museli umět nejenom dobře hrát, ale také výborně tančit, zpívat, a ještě u toho dobře vypadat. U profesorského sboru jsem měl jasno, vsadil jsem na Veroniku Žilkovou, Pavla Kříže nebo například Kláru Issovou. Potřeboval jsem spolupracovat s lidmi, kteří mají temperament, smysl pro humor a jsou pro každou špatnost, aby byl seriál patřičně vtipný, zábavný a odlehčený. Do rolí studentů jsem si vybral nové neokoukané tváře a těla. Na První krok byl největší casting, který jsem zatím pořádal,“ zavzpomínal režisér Jiří Vejdělek.

Hlavní role v seriálu První krok ztvárnili Veronika Žilková, Pavel Kříž, Klára Issová, Michal Kavalčík, Pavla Vitázková, Světlana Nálepková, Šárka Vaculíková, Radka Pavlovčinová, Dominik Turza nebo Filip Cíl. Mladí a talentovaní herci předvedou řadu tanečních stylů, od klasického baletu až po hip hop, street dance a afro dance.

„Natáčeli jsme asi půl roku a pro všechny to bylo fyzicky náročné. Většinou jsme vstávali kolem čtvrté nebo páté ráno a před natáčením jsme měli ještě tréninky. Na Prvním kroku jsme si pěkně zamakali,“ řekla herečka Radka Pavlovčinová.

Předlohou seriálu První krok, který vznikl pod režijním vedením Jiřího Vejdělka a Jána Sebechlebského, je španělský seriál Un Paso Adelante. První krok se natáčel v taneční akademii, která pro účely natáčení vznikla v pražských Holešovicích.

Úvodní díl tanečního seriálu První krok uvidíte ve středu 22. února ve 20:00 na Nově!



Zdroj: Nova

Alena B.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Taneční seriál První krok začíná už dnes!:

Taneční seriál První krok začíná už dnes!
Taneční seriál První krok začíná už dnes!
Taneční seriál První krok začíná už dnes!
Taneční seriál První krok začíná už dnes!
Taneční seriál První krok začíná už dnes!
Taneční seriál První krok začíná už dnes!
Taneční seriál První krok začíná už dnes!
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !