Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

V seriálu Ulice nově Tomáš Měcháček

29. 08. 2014 | Ulice
Ve středu 27.8. 2014 se v seriálu Ulice nově objevil charismatický Jakub Valchář a to v podání Tomáše Měcháčka. Jakub se začne motat kolem krásné Libušky (Zuzana Vejvodová). Ta sice žije s doktorem Seidlem (Martin Pechlát), v poslední době se ale mezi nimi začaly projevovat povahové rozdíly.

Seidl je vzdělaný a má rád svou rodinnou pohodu, zatímco volnomyšlenkářská tatérka Libuška se začíná znovu scházet se starými známými, kteří vyznávají stejný životní styl jako ona. A mezi ně bude patřit i Jakub Valchář, s nímž se dnes seznámí. Jeho příchod vnese do vztahu Libušky s Liborem žárlivost i podezření z nevěry.

V seriálu Ulice nově Tomáš MěcháčekV seriálu Ulice sice budou Tomáš Měcháček s Martinem Pechlátem dva kohouti na jednom smetišti, v reálném životě spolu ale problém nemají, jsou to totiž bývalí spolužáci: „S Martinem jsme společně studovali na DAMU, učil nás pan Krobot. Jsem rád, že se můžeme potkávat právě na natáčení Ulice, je fajn vídat se s lidmi, které máte rád,“ prozradil Tomáš Měcháček, kterého účinkování v Ulici baví: „Je tam skvělá atmosféra, takže do Ulice chodím rád,“ pochvaloval si sympatický herec.

Kdo je Jakub Valchář?


Jakub Valchář je hercem na volné noze. Divadlo miluje nade vše, ale aby se uživil, občas přijme i menší roli v televizi, muzikálu nebo kývne na nabídku účinkovat v reklamě. A když je nouze, nebrání se ani práci za barem. Žije tak trochu bohémským životem, miluje volnost a svobodu. Je spontánní, otevřený a srdečný. Rád své okolí baví vyprávěním zábavných historek a dokáže si udělat legraci i sám ze sebe.

Tomáš Měcháček alias Jakub Valchář je novou
posilou oblíbeného seriálu Ulice


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku V seriálu Ulice nově Tomáš Měcháček:

V seriálu Ulice nově Tomáš Měcháček
V seriálu Ulice nově Tomáš Měcháček
V seriálu Ulice nově Tomáš Měcháček
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !