Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pouliční festival Živá ulice 2013 v Plzni

5. 08. 2013 | Kultura
5.8. 2013 začíná druhý ročník Multižánrového festivalu Živá ulice - Plzeňská setkání. Nabídne přes 100 účinkujících z Česka, Evropy i dalších kontinentů jako jsou například izraelští Acollective nebo němečtí Jamaram. V plánu je i folkový čtvrtek v čele s Jablkoněm a Jiřím Dědečkem nebo Plzeň Fashion Days.

Sedmička letos opravdu symbolicky vévodí festivalu Živá ulice - sedmkrát se nyní vyspěte, abyste pak měli na sedm dní dost sil,” zve s úsměvem ředitel festivalu Jakub Vedral. Čeká vás sedm hudebních a divadelních scén - Republika Stage na náměstí Republiky, Zach´s Pub (Palackého náměstí), Anděl café stage (U Branky), Jazz stage (Měšťanská beseda), Buena Vista beach stage (U Západočeského muzea), Inspiral Garden (Šafaříkovy sady) a Proluka.

Pouliční festival Živá ulice 2013 v PlzniNa festivalové mapě ale ve skutečnosti uvidíte míst mnohem více - nabídne festivalovou kavárnu na náměstí Republiky, Plzeň 2015 se zapojí s autobusem a programem v prostoru U Zvonu a tradiční výstava Barva na ulici letos expanduje krom Proluky i do Masných krámů. Na travnatém prostoru u Inspiral Garden pak vznikne velká relax zóna, podobně jako tomu bylo při červencovém Vítání léta.

Krom již známých headlinerů Acollective a Jamaram připravili organizátoři akce Živá ulice 2013 v Plzni i speciálně - folkově - laděný čtvrtek. 8. srpna se tak na Republika stage můžete těšit na Jiřího Dědečka, Jananas a Jablkoň a tuto sestavu v Zach´s Pubu doplní nový projekt Mikoláš Růžičky PIANO.

5. a 6.8. se do centra Plzně, konkrétně do prostoru Šafaříkových sadů chystá v rámci Živé ulice i druhý ročník Plzeň Fashion Days. Veletrh mladé módy a designu nabídne každý den od 14:00 krom živé hudby a djs i více než desítku nových a neokoukaných přístupů, oblečení a doplňků. Kdo byl minule, ví, že neodcházel s prázdnou.

Kompletní program akce s názvem akce Živá ulice 2013 v Plzni naleznou čtenáři na www.zivaulice.eu. Festivalu živá ulice předcházejí ještě “Plzeňská Namlouváníčka”, warm-up na kterém v Proluce a Inspiral Garden vystoupí od 1. do 4.8. například VOSTO5, Divadlo Dno a další umělci.

Akce s názvem Živá ulice 2013 v Plzni začíná 5.8. 2013. Všichni jste srdečně zváni.

Zdroj, foto: Živá ulice.eu

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !