8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?

9. 05. 2012 | První krok
Úvodní slovo Veroniky Žilkové: Milí přátelé, seriál První krok mě donutil k prvnímu kroku v pedagogice. Na základě inspirace svojí postavou v seriálu jsem se přihlásila na pedagoga obdobné školy – Pražské konzervatoře. Pro mě to bylo objevení něčeho nového a tehdy jsem učinila první krok k naplnění svých představ. Řada mých seriálových kolegů se vám nyní pochlubí, který svůj první krok považují za zásadní a jak moc jim změnil život.

Seriál První krok: Michal Kavalčík


Pro mě byl seriál První krok velkým krokem do světa profesionálních filmařů a zároveň jsem dostal první velkou seriálovou roli a navíc jsem se poprvé setkal s Jirkou Vejdělkem. V té době jsem zažil hned několik „prvních“ velkých momentů.”

Seriál První krok: Šárka Vaculíková


Šárka VaculíkováMůj první krok v Prvním kroku vypadal, že skončí dost záhy, a to sice hned po dotočení pilotního dílu. Na jednom z tréninků jsem si totiž poprvé v životě zlomila nohu. Šup sádru na nohu, a to na dva až tři měsíce! To bylo nadělení! A to už mě první natáčecí den čekal za dva týdny. Průšvih jako vrata. Žhavení telefonů a čekání na rozhodnutí, jestli nebude levnější mladou Vaculíkovou přeobsadit. Asi po třech dnech velké nervozity, jak to se mnou nakonec dopadne, telefon z produkce zazvonil a nakonec se mi ulevilo. Dobře to dopadlo!

Moje první kroky
- „Nedokážu říct, jestli jsem měla v životě jeden výraznější první krok, který by razantně změnil můj život. Můj problém je, že všechno beru moc vážně, a tak skoro každou změnu nebo rozhodnutí prožívám šíleně zásadně. To způsobuje, že jsem hrozně nerozhodná a vůbec nejvíc v maličkostech a banalitách.”

Seriál První krok: Pavla Vitázková


Svoje jediné zásadní rozhodnutí jsem vlastně udělala jen jednou, a to ve svých dvanácti letech. Sama jsem si našla taneční minikurz, přihlásila Pavla Vitázkováse a bez jakéhokoli talentu a předpokladu jej celý absolvovala. V taneční škole jsem zůstala, a potom jsem v šestnácti letech odtud šla do divadla. A pak už to frčelo.

Seriál První krok: Jakub Lettko

Seriál První krok pro mne znamenal udělat, hned na začátku natáčení, velký krok z „ladného“ breakdance do mnou neposkvrněného „drsného“ baletu. Nikdy předtím jsem nehrál, tudíž to byl pro mne i krok do velkého neznáma. Krok k poznání se s řadou herců či profesionálních tanečníků. Jsem rád, že jsem mohl být jeho součástí, a kam teď nasměruji své kroky - kdo ví... třeba využiji balet jako sólista v Labutím jezeru.

Seriál První krok - každou středu ve 20:00 na TV Nova


Zdroj, foto: NOVA

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?:

Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?
Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?
Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?
Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?
Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?
Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?
Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?
Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles