Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?

9. 05. 2012 | První krok
Úvodní slovo Veroniky Žilkové: Milí přátelé, seriál První krok mě donutil k prvnímu kroku v pedagogice. Na základě inspirace svojí postavou v seriálu jsem se přihlásila na pedagoga obdobné školy – Pražské konzervatoře. Pro mě to bylo objevení něčeho nového a tehdy jsem učinila první krok k naplnění svých představ. Řada mých seriálových kolegů se vám nyní pochlubí, který svůj první krok považují za zásadní a jak moc jim změnil život.

Seriál První krok: Michal Kavalčík


Pro mě byl seriál První krok velkým krokem do světa profesionálních filmařů a zároveň jsem dostal první velkou seriálovou roli a navíc jsem se poprvé setkal s Jirkou Vejdělkem. V té době jsem zažil hned několik „prvních“ velkých momentů.”

Seriál První krok: Šárka Vaculíková


Šárka VaculíkováMůj první krok v Prvním kroku vypadal, že skončí dost záhy, a to sice hned po dotočení pilotního dílu. Na jednom z tréninků jsem si totiž poprvé v životě zlomila nohu. Šup sádru na nohu, a to na dva až tři měsíce! To bylo nadělení! A to už mě první natáčecí den čekal za dva týdny. Průšvih jako vrata. Žhavení telefonů a čekání na rozhodnutí, jestli nebude levnější mladou Vaculíkovou přeobsadit. Asi po třech dnech velké nervozity, jak to se mnou nakonec dopadne, telefon z produkce zazvonil a nakonec se mi ulevilo. Dobře to dopadlo!

Moje první kroky
- „Nedokážu říct, jestli jsem měla v životě jeden výraznější první krok, který by razantně změnil můj život. Můj problém je, že všechno beru moc vážně, a tak skoro každou změnu nebo rozhodnutí prožívám šíleně zásadně. To způsobuje, že jsem hrozně nerozhodná a vůbec nejvíc v maličkostech a banalitách.”

Seriál První krok: Pavla Vitázková


Svoje jediné zásadní rozhodnutí jsem vlastně udělala jen jednou, a to ve svých dvanácti letech. Sama jsem si našla taneční minikurz, přihlásila Pavla Vitázkováse a bez jakéhokoli talentu a předpokladu jej celý absolvovala. V taneční škole jsem zůstala, a potom jsem v šestnácti letech odtud šla do divadla. A pak už to frčelo.

Seriál První krok: Jakub Lettko

Seriál První krok pro mne znamenal udělat, hned na začátku natáčení, velký krok z „ladného“ breakdance do mnou neposkvrněného „drsného“ baletu. Nikdy předtím jsem nehrál, tudíž to byl pro mne i krok do velkého neznáma. Krok k poznání se s řadou herců či profesionálních tanečníků. Jsem rád, že jsem mohl být jeho součástí, a kam teď nasměruji své kroky - kdo ví... třeba využiji balet jako sólista v Labutím jezeru.

Seriál První krok - každou středu ve 20:00 na TV Nova


Zdroj, foto: NOVA

Vendi V.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?:

Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?
Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?
Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?
Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?
Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?
Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?
Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?
Seriál První krok: jaké byly první kroky herců?
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !