Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hana Holišová novou posilou seriálu Ulice

18. 08. 2014 | Ulice
Již v pondělí 18.8. 2014 se na obrazovku vrací denní seriál Ulice, který přinese životní osudy známých i nových hrdinů. A hned v úvodním dílu jubilejní desáté sezóny se objeví první z posil uličního týmu, brněnská herečka Hana Holišová v roli Veroniky Maléřové.

Veronika žije spolu s manželem Martinem (Tomáš Dastlík) a dětmi Filipem a Rozinou (Marek Salvet a Anna Kadeřávková) na Moravě, kam se za nimi v prvních dílech vypravíme. Diváci se tak mohou těšit na nové tváře, prostředí, skvělý humor i valašský přízvuk.

Hana Holišová novou posilou seriálu UliceTen Hance nečiní žádné problémy, má totiž na Valašsku rodinu: „Můj tatínek pochází z Valašska, takže jsem tam v dětství trávila hodně času a i teď se na Valachách občas pohybuju,“ prozradila s úsměvem sympatická herečka Hana Holišová, která zatím stále dojíždí na natáčení seriálu Ulice z Brna. 

Kdo je Veronika Maléřová?


V regionu, kde rodina Maléřových bydlí, není snadné najít práci, a tak pracuje jen Martin. Maléřovi si proto nežijí nad poměry, i přes to jsou spokojení a mají harmonické manželství, v němž je Martin hlavou rodiny a Veronika krkem, který jím otáčí.

Veronika je na rázná, racionální, v porovnání s Tomášem se snadněji rozčílí, ale zpětně dokáže uznat svou chybu. Rodina je jí nade vše a proto se o ni s láskou stará a vytváří teplo domova. Jejím největším snem je jet s rodinou k moři, což se jim zatím z finančních důvodů nepodařilo. Mezi její koníčky patří vaření, zahrada a výroba bylinkových čajů a olejů.

Hana Holišová bude od 18.8. 2014 novou posilou seriálu Ulice


Zdroj, foto: Archiv TV Nova

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Hana Holišová novou posilou seriálu Ulice:

Hana Holišová novou posilou seriálu Ulice
Hana Holišová novou posilou seriálu Ulice
Hana Holišová novou posilou seriálu Ulice
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Beránek