Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 189. díl

15. 05. 2013 | Cesty domů
189. díl oblíbeného televizní seriálu Cesty domů s datem 15.5. 2013 nese název Míla. Testy DNA prokázaly, že Žanetu Mladou nezabil Kristián, ale jeho žena. Kristián Markovi vysvětlí, co přesně se tenkrát stalo. S čím se na oplátku svěří Marek Kristiánovi? Zatímco Vencl spí, jeho maminka zmizí i s Marečkem.

Vencl se Šimonem je najdou uprostřed řeky na loďce. Honza se svěří majorce Jírové s podezřením, že Marek má něco společného s vraždami manželek policistů. Míla Marka vyslechne. Nemá důkaz, ale něco jí na Markovi nesedí. Marek jí vzápětí důkaz poskytne. Co se stane?

Cesty domů – 189. díl – 15.5. 2013:


Cesty domů 189. dílHonza s Vejnarem konečně dotáhnou případ vraždy Žanety Mladé do konce. Testy DNA prokázaly, že ji zabila manželka Kristiána Černého. Marek je v šoku. Celý život si myslel, že vrahem je jeho otec. A Kristiána se strašně bál. Proto dělal vždycky to, co otec chtěl. Proto šel i k policii. Ale teď mu sáhli na jeho mámu. To táta měl být tím vrahem, ne ona. Jemu se chtěl Marek vyrovnat, a dokonce ho i překonat. Teď se zase bojí Kristián. O Marka. Už to není ten poslušný syn, ale všeho schopný chlap. Co mu to Marek proboha naznačuje?

Vencl ve 189. dílu seriálu Cesty domů s datem 15.5. 2013 dál pokračuje ve svém užívání si. Pozve si domů holku z eskortu. Když se ráno probudí, nevěří vlastním očím. Místo sexu ho uspala a ještě mu vykradla byt. Horší ale je, že během noci zmizela i paní Venclová s Marečkem. Všichni je hledají. Najdou je uprostřed řeky na lodičce, která se nebezpečně blíží k jezu. Zachrání je Vendy se Šimonem. Vencl si najednou uvědomí, jaký měl o Marečka strach. Stejně jako má strach o Evu. Že mu na obou záleží víc, než si přiznává. Začíná si zvykat na myšlenku, že by se s Evou opravdu oženil. Jenže Evin stav se zase zhorší.

Ve chvíli, kdy je Valerie naprosto zoufalá, se Dan objeví. Potlučený, špinavý, celý od krve, ale živý. Prý si to s Markem vyříkali jednou provždy. Před Valerií rvačku v lese záměrně zlehčuje. Že šlo jen o střetnutí dvou žárlivých chlapů. Honzovi pak ale Dan přizná víc. Když ho Marek mlátil a škrtil, byl v tom chladný kalkul. Dan má s úchyly své zkušenosti. A Marek rozhodně není normální. Nejednal v afektu, prostě ho chtěl zabít. A vypadalo to, jako kdyby nezabíjel poprvé.

Honzu ve 189. dílu seriálu Cesty domů s datem 15.5. 2013 Danova úvaha zaskočí, ale pak si musí přiznat, že na ní něco je. A že ho ve skrytu duše něco podobného o Markovi taky napadlo. Svěří se Vejnarovi, ale ten ho trochu podezřívá ze zaujatosti, protože jde o Dana. Honza zkusí Marka vyprovokovat, ale ten se mu vysměje. I když do smíchu mu moc není, Honza je se svými dedukcemi velmi blízko. Honza řekne o svém podezření Míle. Míla Marka vyslechne. Důkaz nemá, ale něco jí nesedí. Marek jí bohužel zanedlouho důkaz dá. Co se stane?

Sledujte 189. díl seriálu Cesty domů ve středu 15.5. 2013 ve 20.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 189. díl:

Cesty domů 189. díl
Cesty domů 189. díl
Cesty domů 189. díl
Cesty domů 189. díl
Cesty domů 189. díl
Cesty domů 189. díl
Cesty domů 189. díl
Cesty domů 189. díl
Cesty domů 189. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !