8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 183. díl

24. 04. 2013 | Cesty domů
183. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů nese název Nejsi hrdina. Honza s Vejnarem jsou odvoláni k naléhavému případu. Někdo přepadl benzinovou pumpu a vzal si jako rukojmí malého Marečka Janáka. V nemocnici operují Frantu Žábu. Rudolf se vnutí k operaci a udělá riskantní zákrok, kterým mu zachrání život.

Co udělá ředitel nemocnice, až zjistí, že se mu na sále naparuje doktor obviněný z vraždy? Marek zveličuje svá zranění a hraje Valerii na city. Ta se nechá zmanipulovat jím i Kristiánem Černým. Co řekne Danovi, až si pro ni k Černým přijde?

Cesty domů – 183. díl:


Cesty domů 183. dílHonza by nejraději zůstal doma s Bárou a radoval se z toho, že obě jejich děti přežily, ale je odvolaný k dalšímu případu. Někdo přepadl benzinovou pumpu a jako rukojmí si vzal malého Marečka Janáka. Policie zjistí, že únoscem je zloděj Vorel, otec tří dětí. Policie je mu na stopě, pak ho ale ztratí. Bezmocné čekání, až se únosce ozve a řekne své požadavky, je nekonečné. Policii ale pomůže Dan. S Vorlem se zná a tuší, kde by se mohl skrývat. Všichni se přesouvají na Danem popsané místo a začnou s Vorlem vyjednávat. Jak to dopadne?

Valerie je ve 183. dílu seriálu Cesty domů nešťastná z toho, že se Dan nechal Markem vyprovokovat a zaútočil na něj. O Marka pečuje, Dana nechce ani vidět. A Marek kuje železo, dokud to jde. Zveličuje svá zranění, působí Valerii na city. Pomáhá mu v tom Kristián, který Valerii vyčítá, že je špatná manželka, že pošpinila jméno Černých. Valerii stačí málo a její nově nabyté sebevědomí se úplně rozplyne. Oba Černí ji zpracují a z ní se opět stává poslušná puťka. Dan, jako by to tušil, zazvoní u Černých. Co mu Valerie řekne, když si pro ni k Černým přijde?

Vendy ve 183. dílu seriálu Cesty domů dotáhne do ordinace nemocného Frantu Žábu, který tam zkolabuje. Rudolf s Petrem ho okamžitě nechají převézt na kardiochirurgii. Vencl s Ríšou domlouvají operaci. Rudolf je varuje, Frantův stav není stabilizovaný, hrozí komplikace. Oni ho ale neposlechnou a Frantu přesto operují. Na sále nastane krize, Rudolf se tam vnutí a udělá riskantní zákrok, kterým Frantovi zachrání život. Po celé nemocnici se o ničem jiném nemluví, docent je za hrdinu. Co ale řekne ředitel nemocnice, až zjistí, že se mu na sále exhiboval doktor obviněný z vraždy?

Rudolfův hrdinský zákrok má vliv i na Petra. Kdyby Rudolf zrovna nebyl v ordinaci, Petr by si s Žábou neporadil. Petr si opět uvědomuje, jaký je to paradox. Rudolf je mnohem lepší doktor a půjde do vězení místo něj. Petr se Rudolfa snaží přesvědčit, že se nechá zavřít on. Rudolf o tom ale nechce ani slyšet. Petr mu nic nedluží, platí to, na čem se domluvili u Lídina hrobu. Přesvědčí Petr Rudolfa o opaku?

Sledujte 183. díl seriálu Cesty domů ve středu 24.4. 2013 ve 20.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 183. díl:

Cesty domů 183. díl
Cesty domů 183. díl
Cesty domů 183. díl
Cesty domů 183. díl
Cesty domů 183. díl
Cesty domů 183. díl
Cesty domů 183. díl
Cesty domů 183. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !