Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Neděle 28.04. 2024
Dnes má svátek Vlastislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 187. díl

8. 05. 2013 | Cesty domů
187. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů nese název Vše pro rodinu a sledovat jej můžete ve středu 8.5. 2013. Marek vyprovokuje Jirku Pánka a obviní ho z napadení. Nechá ho zavřít do cely předběžného zadržení. Co udělá Honza, až to zjistí? Valerie chce podat žádost o rozvod. Sejde se s Markem. Jak jejich schůzka dopadne? Vencl se Evě přizná k nevěře. Ta jede k Bernátovým, ale cestou havaruje a je převezena do nemocnice. Během operace se ukáže, že Eva má srdeční vadu. Jak se Vencl zachová teď?

Cesty domů – 187. díl – středa 8.5. 2013:


Když se ve 187. dílu seriálu Cesty domů s datem 8.5. 2013 Jirka Pánek s rodinou vrací autem domů, Marek zastaví jeho auto a pod záminkou, že hledá drogy, vyprovokuje incident. Jirku zatkne a veze ho na policii. Po výslechu ho zavře do cely předběžného zadržení. Zlata nelení a zavolá Honzovi, co se stalo. Ten okamžitě jede na policii napravit to, co Marek svou horlivostí napáchal. Na Honzově straně stojí celé oddělení, Marek je sebejistý a ohání se jménem svého otce. Co udělá Kristián, až zjistí, jak se Marek opět předvedl?

Cesty domů 187. dílVendy si noc strávenou s Venclem vyčítá. Rozhodně nemíní pokračovat v nějakých důvěrnostech. Jenže Vencl myslí zcela vážně to, čím vyhrožoval. Nechce se vázat. Když ho Eva začne podezřívat, že jí byl nevěrný, ani se nesnaží zapírat. Vendy je na něj naštvaná a vůči Evě má výčitky svědomí. Nechtěla rozbít jejich vztah. A má být ještě hůř. Eva jede k Bernátovým, ale cestou havaruje a s těžkým úrazem je převezena do nemocnice. Během operace se ukáže, že Eva má srdeční vadu. Co udělá Vencl, až to zjistí? Bude trvat na tom, že se s Evou rozejde? A kdo se postará o Marečka?

Valerie se ve 187. dílu seriálu Cesty domů s datem 8.5. 2013 vrátila nejen k práci, ale i k Danovi. Čeká je první návštěva – staví se u nich Stázka s Viktorem. Stázku trochu zarazí, že je Valerie o tolik starší. Ale pokud je s ní Dan šťastný, je spokojená a věkový rozdíl jí nevadí. Valerie chce podat žádost o rozvod. Sejde se s Markem, aby s ním všechno prodiskutovala. Dan jde s ní. Oba tuší, že s Markem nebude jednoduchá domluva. On se rozvádět nechce a Valerii nic neusnadní. Naopak ji uráží a Dana provokuje. Dan se ale drží a vyprovokovat se nenechá. Jak předrozvodová schůzka dopadne?

Honza s Vejnarem jsou ve 187. dílu seriálu Cesty domů s datem 8.5. 2013 zklamaní z toho, že důkaz v podobě zakrváceného kapesníku jim moc nepomohl. Krev na něm nebyla Kristiánova. Další vyšetření z laboratoře prokáže, že jde o ženskou krev. A oni začnou spekulovat. Je možné, že na kapesníku je krev Kristiánovy manželky? Že Žanetu Mladou tenkrát zabila ona? A věděl o tom Kristián? Svou hypotézu přednesou Míle a Mladému. Pokud mají pravdu, jak se jim podaří tuto teorii dokázat? A jak tento případ souvisí s vraždami manželek policistů?

Sledujte stý osmdesátý sedmý díl seriálu Cesty domů
ve středu 8.5. 2013 ve 20.15 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 187. díl:

Cesty domů 187. díl
Cesty domů 187. díl
Cesty domů 187. díl
Cesty domů 187. díl
Cesty domů 187. díl
Cesty domů 187. díl
Cesty domů 187. díl
Cesty domů 187. díl
Cesty domů 187. díl
Cesty domů 187. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !