8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 30.04. 2024
Dnes má svátek Blahoslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 185. díl

1. 05. 2013 | Cesty domů
185. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů nese název Kdo s koho. Marek se vloupá Danovi do bytu a udělá mu neoprávněně domovní prohlídku. Když se to dozví Honza, jde Marka seřvat do vily Černých. Bohužel tam zastihne i Kristiána. Marek nakráčí na onkologii a začne balit Valeriiny věci. Valerie se tam prý už nevrátí, zůstane doma a bude se věnovat rodině. Je to pravda, nebo jen další Markův tah? Na kardiochirurgii operují Josefa Křečka, Alicina snoubence. Rudolf chce jít na sál, ale Ríša ho tam nepustí. Co Rudolf udělá?

Cesty domů  185. díl:


Honza má ve 185. dílu seriálu Cesty domů vztek na Marka. Ten se vloupal Danovi do bytu a udělal mu tam neoprávněně domovní prohlídku. Honzovi to řekne naštvaný Jirka Pánek a vyčítá mu, že není schopný se Dana zastat. Honza se vydá do vily Černých, aby si to s Markem vyříkal.

Cesty domů 185. dílBohužel je tam zrovna i Kristián Černý, který Honzu sjede a později si na něj stěžuje. Honza se musí omluvit Markovi i Kristiánovi. Nerad, ale nakonec to udělá. A taky přijde na to, jak podpořit Danovo sebevědomí. Vezme ho na večeři do vily. Dana Bernátovi přivítají nečekaně dobře a Dan je rád, že tu může být. Co v jednu chvíli ještě Honzovi na Marka prozradí?   

Danovi ve 185. dílu seriálu Cesty domů nevadí, že mu Marek rozházel byt. Mnohem víc ho trápí, že Marek manipuluje s Valerií a drží ji ve vile. Marek dokonce nakráčí na onkologii a začne balit Valeriiny věci. Valerie prý skládá primariát a na oddělení se už taky nevrátí, chce se věnovat rodině, tedy jemu. Taková slova se doktoru Kružíkovi moc dobře poslouchají. Už se vidí na postu primáře onkologie. Dan ale ví, že Valerie by pro oddělení dýchala a jen tak by se jej nevzdala. Rozhodne se osobně zjistit, kde je pravda, a vydá se za Valerií. Co od ní uslyší?

Alice se ve 185. dílu seriálu Cesty domů přijde poradit s Rudolfem. Její snoubenec Josef Křeček by měl absolvovat operaci srdce. Jenže Ríša s Venclem se dohadují, zda je to v jeho stavu bezpečné. Právě když Alice mluví s docentem, Křečkův stav se zhorší, takže musí okamžitě na sál. Rudolf ho chce operovat, ale Ríša má zakázáno tátu na sál pustit. Rudolf tedy čeká na výsledek operace v primářově pokoji. Přijde tam za ním ředitel Dvořák a vysvětlí mu, že jeho zákaz opravdu platí. A aby toho nebylo málo, Rudolfovi přijde předvolání před etickou komisi. Co bude docent dělat, pokud mu komise odebere lékařskou licenci?

Vendy se opět ve 185. dílu seriálu Cesty domů projeví jako pravá Bernátová. Vletí do nemocnice a seřve Ríšu. Vyčte mu, že se táty nezastal a nepustil ho k operaci. Řekne mu, že je srab. Jej výstup má bohužel svědka – Vencla. Ten by se pod Vendina slova s chutí podepsal. Aby Vendy trochu vychladla, pozve ji Vencl na pivo, na oplátku za to, že ona předtím pozvala jeho. Jak jejich společné popíjení skončí?

Sledujte prvomájový – 185. díl seriálu Cesty domů
ve středu 1.5. 2013 ve 20.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 185. díl:

Cesty domů 185. díl
Cesty domů 185. díl
Cesty domů 185. díl
Cesty domů 185. díl
Cesty domů 185. díl
Cesty domů 185. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
už se těšímSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles