Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 188. díl

13. 05. 2013 | Cesty domů
188. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů s datem 13.5. 2013 nese název DNA jako důkaz. Honza pozve k Bernátovým Dana, tentokrát i s Valerií. Děti jsou nervózní, nechápou, proč k nim Dan teď chodí. Honza dětem přizná, že Dan je taky jeho syn. Jak přijmou fakt, že mají velkého bráchu? Marek s Kristiánem si vyříkají minulost. Co se Marek od otce dozví? A jakým přiznáním Kristiána zaskočí jeho syn? Marek číhá před domem, kde bydlí Dan s Valerií. Čeká, až se dočká. Omráčí Dana a unese ho v jeho autě. Kam ho veze?

Cesty domů – 188. díl – 13.5. 2013:


Honza pozve k Bernátovým Dana, tentokrát i s Valerií. Osobně si pro ně přijede, aby je do vily odvezl. Maskuje tak strach, který o Dana má. Ve vile promluví s Valerií. Varuje ji před Markem a nabádá ji, aby byli s Danem opatrní. Honza není jediný, kdo má strach. Bojí se i děti, ale pro změnu Dana. Nechápou, pro k nim Dan teď pořád chodí. Honza musí s pravdou ven. Vezme Dana k nim do pokoje a přizná jim, že Dan je jeho syn a jejich velký brácha. Vysvětlí dětem, proč Dana nevychovával a proč je Dan takový, jaký je. Jak děti tuto informaci přijmou?

Cesty domů 188. dílVejnar s Honzou zajdou ve 188. dílu seriálu Cesty domů s datem 13.5. 2013 do vily Černých. Jsou si téměř jistí, že vrahem Žanety Mladé byla Eliška Černá, ale potřebují důkaz. Ideálně vzorek DNA. Ale stačila by i Kristiánova výpověď, on přece musí vědět, co se tenkrát přesně stalo. Protože ale Černí nechtějí spolupracovat, Honza s Vejnarem začnou mluvit o exhumaci paní Černé. To oba Černé rozzuří. Kristián běsní – jak si dovolují otírat se o jeho ženu? Marek je v šoku. Myslel si, že se všechno kdysi odehrálo úplně jinak. Když policie odejde, oba Černí si vyříkají minulost. Co se Marek od Kristiána dozví? A jakým přiznáním šokuje otce syn?

Z Ameriky se ve 188. dílu seriálu Cesty domů s datem 13.5. 2013 vrací Šimon. Zajde za Vendy, aby věděla, že je zpátky. Marta mu sice leccos naslibovala, ale nic z toho nevyšlo. Vendy jeho přítomnost bere na vědomí, ale momentálně má dost jiných starostí. Upnul se na ni Vencl, který se nezvládá starat o svou matku a o Marečka. Vendy trápí svědomí, tak mu pomáhá, i když má Vencla plné zuby. Snaží se ho taky přivést k rozumu. Eva se probrala z narkózy, spoléhá na něj. Chce, aby Vencl Marečka adoptoval, aby nešel do dětského domova, kdyby ona nepřežila. V takovou chvíli se Vencl na Evu přece nemůže vykašlat. Co Vencl nakonec udělá? A čím Vendy překvapí Šimon?

Honzovo varování před Markem nebylo plané. Marek ztratil zdravý rozum a ovládá ho pomsta. Hlídá před domem, kde bydlí Dan s Valerií. Čeká, až se dočká. Dana omráčí a unese. Valerie vidí, jak Marek odjíždí Danovým autem, ale neví, co přesně se stalo. Okamžitě volá policii. Kam Marek Dana veze?

Sledujte 188. díl seriálu Cesty domů v pondělí 13.5. 2013 ve 20.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 188. díl:

Cesty domů 188. díl
Cesty domů 188. díl
Cesty domů 188. díl
Cesty domů 188. díl
Cesty domů 188. díl
Cesty domů 188. díl
Cesty domů 188. díl
Cesty domů 188. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !