Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 159. díl

28. 11. 2012 | Cesty domů
159. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů nese název To nejlepší teprve přijde. Hamzík je odhodlaný jít na policii a ke všemu se přiznat, ale plány mu zkazí Václav. Vrazí k němu a v hádce po Hamzíkovi vystřelí. Rudolfa odvolají v noci do nemocnice. Přivezli akutní případ – průstřel hrudníku.

Rudolf až na místě zjistí, že jde o Hamzíka. Bude operovat muže, který mu zabil dceru? Vendy přijela z Anglie na svatbu Kači a Ríši. Je ale nějaká divná. Co se jí stalo? Lída si jede do nemocnice pro výsledky vyšetření. Dozví se, že má malý nádor v hlavě, který se ale nedá operovat. Jak tu informaci přijme? A co Lída řekne doma?

Cesty domů 159. dílCesty domů – 159. díl:

Hamzíkovi připadá paradoxní, že je to právě Mašek, kdo k němu ve 159. dílu seriálu Cesty domů vtrhne, když se nešikovně pokouší o sebevraždu. Hamzík je natolik psychicky rozložený, že je mu už všechno jedno. Klidně půjde na policii a bude vypovídat. Jeho plány mu ale zkazí Václav, který k němu vrazí a srazí ho na zem hned ve dveřích.

I Václavovi už je všechno jedno, přišel vyrovnat účet. Pomstí smrt svého syna, pomstí Helenu a dítě, které čeká, pomstí Evu. A pak si klidně půjde sednout. Zabrání mu v tom ale policie, která dorazí. Václav už sklání zbraň, ale Hamzík ho provokuje. Chce, aby po něm Václav střelil. A Václav to nakonec opravdu udělá...

Ve vile vrcholí ve 159. dílu seriálu Cesty domů vysílaném 28.11. 2012 přípravy na svatbu Kači a Ríši. Ale Lída je zoufalá, protože nestíhá všechno, co by stihnout chtěla. Je štěstí, že jí přijely jedny pomocné ruce navíc. Vendy se vrátila z Anglie. Lídě se zdá nějaká přešlá, ale nemá čas nad tím hloubat. Zavolá jí totiž doktor Liška z onkologie.

Chce, aby Lída přijela do nemocnice. Ona se tam v doprovodu Paciny vypraví a dozví se, že její problém není až tak zanedbatelný, jak si původně myslela. Má malý nádor v hlavě, který se ale nedá operovat. Proto je co nejrychleji potřeba probrat, jakou doktoři Lídě nasadí léčbu. Lída si moc dobře uvědomuje, že jí jde o život. Ale dnes žení syna a nechce si ten den ničím kazit. Co řekne Rudolfovi a ostatním?

Pokud si Rudolf myslel, že se před svatou pořádně vyspí, tak to se spletl. Nejdřív ho vzbudila Vendy, aby jí přijel naproti a pomohl jí s kufrem. Pak ho odvolali do nemocnice. Přivezli akutní případ, průstřel hrudníku. Rudolf až na místě zjistí, že jde o Hamzíka. Takže se chystá operovat muže, který mu zabil dceru. Rudolf si vymíní, že chce na sále další doktory a sestry – jako svědky, že všechno probíhá tak, jak má. Jak operace dopadne? Podaří se Rudolfovi Hamzíka zachránit? 

Ani Kači se před svatbou moc nevyspala. Pokud si myslela, že si s Olgou ve 159. dílu seriálu Cesty domů padnou do náruče, tak se spletla. Olga ji sice doprovodí k pomyslnému oltáři, ale to je všechno. Doma řekla, že je u kamarádky, a svou nově nalezenou dceru rozhodně nehodlá své rodině představit. Kači je ze svého velkého dne nervózní.

Vendy kvůli ní přijela z Anglie, přijdou všichni Kosíkovi, Lída s Bárou uklízejí celou vilu. Kači by obřad nejraději zrušila a vzala si Ríšu jen za přítomnosti svědků na úřadě. A Ríša, šťastný, že mu Kači odpustila, jí splní každé přání. Jak všechno nakonec dopadne? Bude se svatba konat ve vile, nebo nebude?

Sledujte 159. díl seriálu Cesty domů ve středu 28.11. 2012
ve 20.00 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 159. díl:

Cesty domů 159. díl
Cesty domů 159. díl
Cesty domů 159. díl
Cesty domů 159. díl
Cesty domů 159. díl
Cesty domů 159. díl
Cesty domů 159. díl
Cesty domů 159. díl
Cesty domů 159. díl
Cesty domů 159. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !