Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 152. díl

5. 11. 2012 | Cesty domů
152. díl seriálu Cesty domů nese název Díky, že dejcháš. Helena nakonec odjela s Romanem a Nikolou na výlet do hor. Pak ale najde tři pasy na falešná jména a všechno jí dojde. Opravdu si Roman myslel, že s ním uteče? Co Helena udělá?

Václav
zkolabuje a je nutná okamžitá operace. Jenže Filip má oprávnění za tátu rozhodnout a plní jeho přání. Táta nechce být operován. Filipa přemlouvá Eva i doktoři. Jak se Filip nakonec rozhodne? Když se Ríša dozví, že Aničku někdo přepadl, zajde za ní. A ona si myslí, že jejich románek pokračuje. Nechá se Ríša Aničkou zase svést? Kriminálka vyšetřuje Dušana. Dáša tomu nemíní jen tak přihlížet. K čemu se odhodlá?

Cesty domů – 152. díl:

Cesty domů 152. dílHelena se nakonec nechala přesvědčit a ve 152. dílu seriálu Cesty domů odjela s Romanem a Nikolou na výlet do hor. Jenže v hotelovém pokoji najde v Romanových věcech tři pasy na falešná jména. A Roman musí s pravdou ven. Helena je strašně naštvaná. Opravdu si myslel, že s ním uteče? Že unese Karolíně dceru? Roman se Helenu snaží přesvědčit nejdřív po dobrém, ale pak přitvrdí. Helena nosí jeho dítě a Roman se ho za žádnou cenu nevzdá. Helena dostane strach. A Nikola se začne ptát, co se děje a proč se hádají. Jak jejich výlet nakonec dopadne?

Václavovi se ve 152. dílu seriálu Cesty domů udělá zle a zkolabuje. Jeho děti ho nechají převézt na kardiochirurgii. Rudolf s Ríšou a Venclem se chystají na operaci, protože už není jiné řešení. Jenže Filip je proti. Táta mu dal písemně, že si operaci nepřeje, a on chce jeho přání splnit. Doktoři se jej snaží přesvědčit, aby dal souhlas, Vencl dost drsně. Jde o hodiny. Filipa začne přemlouvat i Eva. Táta byl vždycky sobec, jako sobec se chová i teď, kdy je jen krůček od smrti. Proč ho Filip poslouchá a nerozhodne se po svém? Filip neví, co má udělat. Dá, nebo nedá souhlas k zákroku?

Když se Ríša ve 152. dílu Cest domů dozví, že Anička byla přepadená, jde za ní. A ona si to vyloží jako pokračování jejich románku. Ale Ríša se definitivně rozhodl pro rodinu a Aničce to znovu zopakuje. Anička se nehodlá smířit s tím, že ji Ríša už nechce. Ještě neřekla poslední slovo. Stejně tak se nehodlá smířit s tím, že máma je s Dušanem. Tím, že ho identifikovala jako toho, kdo ji přepadl, mu pěkně zavařila. Dušana vyslýchají na policii a hrozí mu vazba. Anička ale nepočítá s Dášou. Ta najednou vidí svou dceru i to, co se kdysi stalo, v úplně jiném světle. Už nebude jen přihlížet, jak Anička Dušana ničí. K čemu se Dáša odhodlá?

Zatímco Ríša má ve 152. dílu seriálu Cesty domů výčitky svědomí kvůli své nevěře, Kači nepřestává hledat svou matku. Další na seznamu je Olga, za níž je potřeba jet až do Českých Budějovic. Kači má strach, aby nenarazila na další podvodnici. A Ríša se bojí že Kači bude zase zklamaná. Kači ale zvědavost nedá a za Olgou se přece jen vydá. Najde konečně ženu, kterou hledá? Co se Kači od Olgy dozví? A jakou další zprávu si Kači ten den ještě vyslechne?

Sledujte 152. díl seriálu Cesty domů v pondělí 5.11. 2012
ve 20.00 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 152. díl:

Cesty domů 152. díl
Cesty domů 152. díl
Cesty domů 152. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Už se těším na další zápletky.
Obrázek uživatelky
profil
Smajlík
Už se těším na další zápletky.
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles