Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 157. díl

21. 11. 2012 | Cesty domů
157. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů nese název Nad hladinou. Hamzík zatím uniká spravedlnosti, ale je na dně, pije a má strach, co bude dál. Dozví se, že ve Švýcarsku zadrželi Pitbulla. Co se stane, až jeho vykutálený právník začne mluvit? Lída má důvod k obavám. Do Hradiště se vrátila major Jírová a ona se bojí, že se s ní Rudolf znovu schází.

Lída si zlost odreagovává uklízením, bohužel ale při úklidu nešťastně spadne. Co se jí stane? Václav se po smrti Filipa uzavřel do sebe. Obviňuje z ní Helenu i Evu. Eva jeho přehlížení těžce nese a udělá zoufalý pokus, aby si tátu udobřila. Nabídne policii, že si nechá dát na tělo odposlech a půjde vyprovokovat Hamzíka. Jak tato akce dopadne? 

Cesty domů 157. dílCesty domů – 157. díl:

Roman také ve 157. dílu seriálu Cesty domů uniká spravedlnosti, protože policii se stále nepodařilo sehnat dost důkazů a obvinit ho ze smrti Filipa. Roman je ale na dně. Pije, má strach, co bude dál. Přišel o všechno a taky o všechny. O Helenu, která už o něm nechce ani slyšet. Ale i o svého právníka Pitbulla, který za něj řešil všechny průšvihy a nakonec Romana podrazil.

Roman si za zbytek peněz najme člověka, aby se Pitbullovi pomstil. Jenže ten mu přijde říct, že Pitbulla zadrželi ve Švýcarsku.  Zjišťují, kdo je. Co se stane, až se prokáže Pitbullova totožnost? A co bude s Romanem, až Pitbull začne mluvit?

Lída má ve 157. dílu seriálu Cesty domů důvod k obavám. Před obchodem jí chtěl nějaký muž ukrást auto. Zabránila mu v tom major Jírová, která tam náhodou byla. Lída vůbec není nadšená z toho, že jí pomohla zrovna ona. A už vůbec se jí nelíbí,  že se Jírová znovu objevila v Hradišti.

Podezřívá Rudolfa,  že o jejím návratu věděl a že za ní znovu chodí. Rudolf ji marně přesvědčuje o tom, že o Jírové rok neslyšel. Lída mu nevěří a zlost si odreagovává osvědčeným způsobem – uklízením. Bohužel při úklidu nešťastně spadne ze schodů.  Co se Lídě stane?

Václav se poté, co našel svého syna mrtvého na skládce, uzavřel do sebe. Místo, aby tato tragédie zbytek rodiny stmelila, ještě víc ji rozložila. Václav viní Evu z toho, že Hamzíka přivedla k nim do rodiny. A Helenu z toho, že mu vlezla do postele. Helena se nebrání, ví, že ji osočuje právem.

Ale snaží se přesvědčit Václava, aby nezapomínal na to, že má ještě jedno dítě.  Eva těžce nese jak smrt svého bratra, tak to, že s ní táta nemluví. Udělá poslední pokus, jak se tátovi zavděčit.  Nabídne se policii, že si nechá dát na tělo odposlech a půjde vyprovokovat Romana. Jak tato akce dopadne? 

Míla Jírová neprojížděla ve 157. dílu seriálu Cesty domů vysílaném 21.11. 2012 Hradištěm náhodou. Byla jmenovaná do funkce šéfky kraje. A první co udělá, je to, že zarazí Honzovi s Vejnarem další stíhání Hamzíka. Případ převzalo oddělení vražd. Honza se s tím nechce smířit. Nikdo jiný neví o Hamzíkovi tolik, co on a Vejnar. Navíc ho popohání pocit viny.

Filip umřel proto, že Honza chtěl za každou cenu nějaký důkaz o Hamzíkově vině. Smíří se Honza s majorčiným rozkazem? Nebo půjde po Hamzíkovi na vlastní pěst?

Sledujte 157. díl seriálu Cesty domů ve středu 21.11. 2012
od 20.00 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 157. díl:

Cesty domů 157. díl
Cesty domů 157. díl
Cesty domů 157. díl
Cesty domů 157. díl
Cesty domů 157. díl
Cesty domů 157. díl
Cesty domů 157. díl
Cesty domů 157. díl
Cesty domů 157. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Košík