Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 156. díl

19. 11. 2012 | Cesty domů
156. díl oblíbeného televizní seriálu Cesty domů nese název Koberec. Janákovi jdou na pitevnu identifikovat mrtvé tělo. Když zjistí, že to není Filip, je to pro ně další naděje a vydají se ho hledat po městě. Honza si žádné plané naděje nedělá. Tuší, že je Filip mrtvý, a je přesvědčený o tom, že ho zabil Hamzík.

Podaří se mu najít nějaké důkazy, nebo bude muset Hamzíka zase nechat proklouznout mezi prsty? Ríša neví, co by měl udělat, aby mu Kači odpustila. Zkouší poslední možnost – připraví pro ni překvapení v hospodě U Bety. Zabere to na ni konečně? Rudolf s Petrem Kosíkem se dohadují, čí je Honzík vnuk. Dohodnou se zatím jen na tom, že jeho narození s Martinem pořádně oslaví. Jak jejich pánská jízda dopadne?

Cesty domů 156. dílCesty domů – 156. díl:

Janákovy čeká ve 156. dílu pořadu Cesty domů nejtěžší den jejich života. Musejí identifikovat tělo, které našla policie. Helena Václava zrazuje, aby tam nechodil, ten o tom ale nechce ani slyšet. Na pitevně pak zažije šok. Ten mrtvý není jeho syn, takže pořád je naděje, že Filip žije.

 A Václav se rozhodne ho najít. Donutí Helenu, aby s ním objela město. Všude ukazují Filipovu fotku a vyptávají se, jestli ho někdo neviděl. Bohužel marně. Ani policie nemá žádnou stopu. Pak ale Eva přivede domů bezdomovce, který tvrdí, že ví, kde Filipa najdou. Ale za svou informaci chce peníze. Co se od něj Janákovi dozvědí?

Honzovi se ve 156. dílu seriálu Cesty domů vysílaném 19.11. 2012 na rozdíl od Janákových neulevilo. Jemu je jasné, že čím déle je Filip nezvěstný, tím menší je šance, že ještě žije. On je stoprocentně přesvědčený, že Hamzík Filipa zabil; v jeho bytě se našla Filipova DNA. Helena ale dosvědčí, že Filip v bytě minimálně dvakrát byl.

Honza zoufale hledá nějaké důkazy, které by vedly k tomu, aby Hamzíka mohl zavřít. Kéž by tak měl falešné pasy a mohl Romana usvědčit z toho, že chtěl opustit republiku a unést Helenu i s Nikolou. Podaří se mu něco na Hamzíka najít? Nebo ho bude muset propustit?

Ríša je ve 156. dílu Cest domů čím dál zoufalejší. Kači s Agátkou mu moc chybí a on neví, co má udělat, aby byli zase spolu. Navíc na něj pořád všichni tlačí, aby se dali s Kači konečně zase dohromady. Ríša dokonce začíná dělat chyby i v práci, jednomu pacientovi předepsal špatné léky.

Zkusí poslední věc – domluví pro Kači speciální překvapení v hospodě U Bety. Pokud nezabere ani to, Ríša svou snahu vzdá. Ríšu ale překvapí Vencl. Koupí kytku a jde se Kači omluvit za to, že jí řekl o Ríšově nevěře. Měl vztek a netušil, jak moc jim zasáhne do života. Pomůže Venclova přímluva? Odpustí konečně Kači Ríšovi?

Rudolf s Petrem Kosíkem se ve 156. dílu seriálu Cesty domů roztomile hádají o to, kdo je vlastně dědečkem malého Honzíka. Shodnou se jen v jednom – jeho narození je potřeba důkladně oslavit. Martin s nimi souhlasí a koupí pro ně tři lístky do Prahy na fotbal.

Plánují, že pak půjdou malého zapít někam do baru. Jenže plánovanou pánskou jízdu jim překazí Rudolf. Václavovi Janákovi se přitížilo a on slíbil, že na něj dohlédne. Spěchá proto za ním domů. Jak to s výletem do Prahy dopadne? Kdo s Martinem a Petrem nakonec pojede? 

Sledujte 156. díl seriálu Cesty domů v pondělí 19.11. 2012
ve 20.00 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 156. díl:

Cesty domů 156. díl
Cesty domů 156. díl
Cesty domů 156. díl
Cesty domů 156. díl
Cesty domů 156. díl
Cesty domů 156. díl
Cesty domů 156. díl
Cesty domů 156. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !