Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 150. díl

29. 10. 2012 | Cesty domů
150. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů nese název Zavolej sanitku! Honza žije novou nadějí, že se Hamzík konečně dostane za mříže. Naštěstí nemá moc času nad tím přemýšlet. Násilník v Hradišti přepadl další ženu.

Jak dlouho bude trvat, než ho kriminálka vypátrá? Kači se sejde se ženou, která by mohla být její potenciální matka. Ale ukáže se, že je to podvodnice. Co dělá Ríša, zatímco Kači pátrá po své rodině?

Cesty domů 150. dílRoman dál plánuje útěk ze země. Helena mu ale udělá čáru přes rozpočet. Oznámí mu, že s ním čeká dítě. Co Roman udělá? O svém těhotenství řekne Helena i Václavovi. Jak zareaguje on? A co Václav prozradí Evě s Filipem?

Cesty domů – 150. díl:

Honza zase staví ve 150. dílu seriálu Cesty domů vzdušné zámky. Ivana Pánková se zhroutila, takže Hamzíkův případ dostane na starost někdo jiný. Je tedy velká šance, že se Hamzík dostane konečně za mříže. Naštěstí Honza nemá moc času zabývat se teď Hamzíkem.

Kriminálka dostala hlášení o další přepadené dívce. Honza s Vejnarem i s Květou pracují na tomto případu ve dne i v noci, ale nemají žádnou stopu. Pořád dokola vyslýchají všechny podezřelé muže, kteří bydlí v okolí a mají podobný delikt už za sebou. V jejich síti uvízne kvůli svému záznamu z minulosti i Dušan. Mohl by tím násilníkem být právě on?

Kači se ve 150. dílu Cest domů vysílaném 29.10. 2012 sejde se ženou, která by mohla být její potenciální matkou. Vypadá to, že si padly do oka, ale pak ji Kači vyzkouší a zjistí, že paní lže. Je to podvodnice, která se z ní snaží vymámit nějaké peníze. Kači své pátrání přesto nevzdává a domluví si schůzku s další paní.

To se ale vůbec nelíbí Ríšovi. Má o Kači strach, aby nebyla zklamaná. Ale svým nesouhlasem se Ríša zároveň snaží odvést pozornost od své osoby. Kači do něj vidí a vždycky na něm všechno pozná. Pozná i to, že jí byl Ríša nevěrný?

Roman
nechce čekat, kdo dostane na starost jeho případ. Nehodlá se nechat zavřít, proto rychle vymyslí plán B. Zmizí s Nikolou i Helenou za hranice. Zatímco ony se těší na víkend na horách, on domlouvá letadlo, které na ně bude čekat, a přebírá si falešné pasy. Jenže Helena mu udělá čáru přes rozpočet.

Oznámí Romanovi, že je s ním těhotná. Roman je v šoku. Když se vzpamatuje, o to víc se ji snaží přesvědčit, ať s nimi odjede na hory. Čeká jeho dítě a on ho s ní chce vychovat. Jenže Heleně není dobře a nikam se jí nechce. Přesvědčí ji Roman nakonec, aby s nimi na výlet odjela?

Helena jde za Václavem. Rozhodla se definitivně oddělit svou nadaci od jeho osoby a potřebuje k tomu pár podpisů. Václav toho využije a prosí Helenu, aby se vrátila. Nemůže bez ní žít. Ona mu ale vysvětluje, že už není návratu, že tohle je definitivní konec. Pak řekne Václavovi proč.

Prozradí mu, že čeká s Romanem dítě. Václava to sebere a přitíží se mu. Evě s Filipem pak vysvětlí, že Helena dítě vždycky chtěla, ale on byl proti. A Helena s ním přesto zůstala. Eva Helenu nenávidí pořád stejně, ale je jí jasné, že táta ji potřebuje, že bez Heleny nepřežije. Co Eva vymyslí?

Sledujte jubilejní 150. díl seriálu Cesty domů v pondělí 29.10. 2012
ve 20.00 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 150. díl:

Cesty domů 150. díl
Cesty domů 150. díl
Cesty domů 150. díl
Cesty domů 150. díl
Cesty domů 150. díl
Cesty domů 150. díl
Cesty domů 150. díl
Cesty domů 150. díl
Cesty domů 150. díl
Cesty domů 150. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka