Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 137. díl – K tomu se propracujem

12. 09. 2012 | Cesty domů
137. díl seriálu Cesty domů je plný nečekaných překvapení. Ríša to v primářské funkci nemá lehké. Docent mu neustále radí, co by měl dělat. Podaří se Ríšovi Rudolfa zkrotit? A co udělá s Venclem, vyhodí ho? Zamilovaná Eva stále netuší, kdo je její Roman.

Chce se s ním pochlubit a pozve ho domů na rodinnou večeři. Zatímco Heleně a Filipovi se host zamlouvá, Václav je opačného názoru. Vzpomene si, že Romana v minulosti znal. Kdy a kde se potkali? Báru ničí hádky s Honzou, uvažuje o tom, že se z vily odstěhuje, jenže nemá peníze na nové bydlení. Koho Bára požádá o pomoc?

Cesty domů 137. díl – K tomu se propracujemCesty domů - 137. díl - K tomu se propracujem:


137. díl seriálu Cesty domů je pro Ríšu a Rudolfa osudný.  Ríša splnil Rudolfův sen a vede kliniku, kterou jeho táta vybudoval. Jenže Rudolf má stále dojem, že musí svému synovi radit. Ríšovi je jasné, že takhle to dál nepůjde. Kliniku musí vést jen jeden z nich, a to Ríša. Nezbude mu nic jiného než svého tátu odkázat do patřičných mezí. A totéž musí udělat s Venclem.

Ten je sice jako doktor skvělý, ale jako primář kliniku málem potopil. Navíc se ukáže, že schválně předepisuje pacientům dražší léky, než je potřeba. Takže Ríša zvažuje, že Vencla vyhodí a přijme nového doktora. Rudolf je ale zásadně proti. Dá Ríša i tentokrát na jeho doporučení, nebo tátu neposlechne a Vencla opravdu vyhodí?

137. díl seriálu Cest domů nám prozradí, jak se Honza osvědčí jako vedoucí kriminálky. V nové funkci se zabydluje i Honza, který se stal vedoucím kriminálky, přestože dělal všechno pro to, aby konkurzem neprošel. Honzovi ale mnohem větší starost než šéfování a hromada papírů dělá Hamzík.

Začíná jím být podobně posedlý, jako před tím, než ho Hamzík postřelil. Nebude mít klid, dokud ho nevykope z města nebo nedostane zpátky za mříže. Jednu výhodu Honzova nová funkce ale přece jen má. Stížnosti Hamzíkova právníka na konfliktního policajta Maška teď končí na jeho stole. Jak s nimi Honza naloží?

Cesty domů 137. díl – K tomu se propracujemCesty domů – 137. díl poodhalí Hamzíkovu minulost. Zamilovaná Eva pozve Romana k nim domů na večeři, aby ho seznámila s celou svou rodinou. Pořád ho zná pod jeho falešným jménem a stále netuší, že její milenec má dost velké problémy se zákonem. Večeři Eva pojme skoro v duchu zásnubní hostiny. Roman je naprosto uchvácen Helenou. Má pocit, že ji už někdy potkal. Stejně jako Václava.

Zatímco Filipovi i Heleně se host docela zamlouvá, Václav je naprosto opačného názoru. Netrvá mu dlouho a vzpomene si, že se s Romanem opravdu kdysi potkali. Co se mezi Václavem a Romanem v minulosti odehrálo? A co řekne Václav Evě o Romanovi? 

137. díl seriálu Cesty domů donutí Báru vyhledat pomoc. Bára neví, co má dělat. Hádání s Honzou kvůli Hamzíkovi ji ničí. Potřebovali by s Honzou pauzu, aby si mohli rozmyslet, co bude dál. Bára začne vážně uvažovat    o tom, že se odstěhuje z vily. Přesto, že jsou tam všechny tři holky Vítkovy spokojené. Rudolf i Lída ji od toho zrazují, Báru berou jako vlastní dceru.

Ale Bára potřebuje mít alespoň pocit, že je schopná rozhodovat sama za sebe a stát na vlastních nohách. Jenže na nové bydlení potřebuje peníze, které nemá. Napadne ji ale, že by jí mohl na oplátku pomoct Hamzík, vydá se proto za ním. Oč Bára Hamzíka požádá? A co udělá Honza, až se dozví, že je Bára opět u něj?

Sledujte 137. díl seriálu Cesty domů
ve středu 12. 9. 2012 ve 20.00 na Prima family.


Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 137. díl – K tomu se propracujem:

Cesty domů 137. díl – K tomu se propracujem
Cesty domů 137. díl – K tomu se propracujem
Cesty domů 137. díl – K tomu se propracujem
Cesty domů 137. díl – K tomu se propracujem
Cesty domů 137. díl – K tomu se propracujem
Cesty domů 137. díl – K tomu se propracujem
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !