Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - nové díly 2012

30. 06. 2012 | Cesty domů

Seriál FTV Prima Cesty domů bude mít od půlky června pauzu, ale od září se můžete těšit na další nové díly seriálu. A také na několik nových postav. První z nich, kterou vám představujeme, je atraktivní ředitelka charitativní nadace Helena Šeborová. Hrát ji bude Kateřina Brožová. Helena Šeborová je krásná a úspěšná žena, která žije víc než patnáct let ve vztahu s podnikatelem Václavem Janákem. V životě se jí podařilo leccos, kromě jednoho. Bohužel neměla to štěstí, aby si mohla pochovat své vlastní dítě. Proto se zaměřila na charitativní činnost. Založila nadaci, která pomáhá nemocným dětem. 

Kateřina Brožová začala natáčet nové díly seriálu Cesty domů už na začátku června. „Se seriály už mám dost zkušeností, ale Cesty domů jsou pro mě nové v tom, že poprvé naskakuju tak zvaně do rozjetého vlaku. Do projektu, který už skoro dva roky běží a točí se hodně rychle, takže je potřeba zvládnout v krátké době hodně textu. Cesty domů - nové díly 2012Ale hned první den, kdy jsem točila obrazy s panem režisérem Jaromírem Polišenským, pro mě novým a velmi příjemným, jsem se tu zabydlela a cítila se jako doma. Seriál jsem v průběhu těch dvou let nesledovala pravidelně, ale to, co jsem viděla, bylo na vysoké profesionální úrovni. Proto když jsem dostala nabídku hrát Helenu, velmi mě potěšilo, že můžu do této společnosti vstoupit. Navíc s panem režisérem Jiřím Adamcem jsem pracovala několik let, proto jsem ani chvilku neváhala,“ vysvětluje herečka.

Kateřinu Brožovou čeká v seriálu Cesty domů hodně zajímavá dějová linka. „S postavou Heleny se teprve seznamuju. Zatím o ní vím, že není potvora, ale hodný a vlídný člověk, který se snaží pomáhat druhým a taky s každým pokud možno po dobrém vyjít". Do děje zasáhne hned od prvních dílů, a poměrně dramaticky. „Zatím mám za sebou pár natáčecích dní, ale už některé z nich byly hodně zajímavé. Například první exteriér, kdy se točilo v noci, v dešti a byla poměrně velká zima. Já se právě dozvím, že můj partner je v nemocnici, a spěchám za ním z jedné společenské akce. Jenže mě zastaví policie, která si nechce nechat vysvětlit, v jaké jsem se ocitla situaci. Je to poměrně akční scéna a její natáčení mě moc bavilo,“ líčí Kateřina Brožová.

Cesty domů - nové díly 2012Partnera Kateřiny Brožové – podnikatele Václava Janáka - bude v Cestách domů hrát Petr Štěpánek. „Před kamerou se setkáváme poprvé, ale jinak se známe velmi dobře. Zhruba osm let se totiž pravidelně potkáváme v divadle, hrajeme spolu v muzikálu Noc na Karlštejně. Já Elišku Pomořanskou, Petr krále Karla IV. Zrovna nedávno jsme si říkali, že bychom si spolu rádi zahráli v nějakém dalším projektu. Tak teď se budeme potkávat v seriálu Cesty domů a já se na to moc těším,“ říká herečka.

A jistě se těšíte i vy, až televize Prima Family seriál Cesty domů nové díly 2012 uvede.

Zdroj, foto: Prima Family

Hanka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - nové díly 2012:

Cesty domů - nové díly 2012
Cesty domů - nové díly 2012
Cesty domů - nové díly 2012
Cesty domů - nové díly 2012
Cesty domů - nové díly 2012
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
A jsem zvědavá, jestli v další sérii bude hrát Linda Rybová a jak se bude vyvíjet vztah Báry a Honzy plus osud Dana.
Obrázek uživatelky
profil
Těším se na nové díly Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles