Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 27.04. 2024
Dnes má svátek Jaroslav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - Janákovi

20. 07. 2012 | Cesty domů

Jak už jste se dočetli, v páté řadě seriálu Cesty domů, která se začne vysílat na podzim, se můžete těšit na několik nových postav. Například na rodinu Janákových.

Rodina, kterou tvoří podnikatel Václav Janák, jeho dcera Evička, syn Filip a Václavova partnerka Helena Šeborová, se poprvé komplet potkala během natáčení v nemocnici IKEM. Navíc za dramatických okolností, Václav tu byl totiž hospitalizován.
 
Cesty domů - JanákoviNejmladším a možná nejrozmazlenějším členem je pětadvacetiletá Evička, kterou hraje Kristýna Janáčková. Slečna, která je svobodnou matkou čtyřletého synka a pro kterou je samozřejmost, že někomu visí na krku. „Je to rozmazlená tatínkova holčička, která nemá moc dobrý vztah se svou nevlastní matkou. Nemůže jí odpustit, že nahradila její vlastní matku. S Petrem Štěpánkem jsem se jako s jediným členem své seriálové rodiny už před kamerou potkala. Proto, když jsem se dozvěděla, že mi bude hrát tátu právě on, měla jsem radost. Ale na ostatní jsem se taky těšila,“ říká herečka.
 
Na natáčení seriálu Cesty domů se těší i Petr Štěpánek, neboli podnikatel Václav Janák. V seriálu hraje ředitele firmy – workoholika, který vždycky myslel víc na práci než na svou rodinu nebo na své zdraví. A okolnosti ho teď donutily svůj postoj změnit. Co Petra Štěpánka na této postavě zaujalo, že se rozhodl roli přijmout? „Mé rozhodování ovlivnily dvě věci. S režisérem Jiřím Adamcem se známe ještě z DAMU a vždycky jsme na sebe takzvaně slyšeli, proto je spolupráce s ním pro mě pokaždé moc příjemná. Role Václava se mi líbí, protože je strašně zajímavá. Není ani placatá, ani prvoplánová, Václav je člověk z masa a kostí. Řeší problémy, které mě zaujaly, proto pro mě tato nabídka byla lákavá. Navíc když máte kolem sebe lidi, s nimiž si rozumíte, musí to z výsledku, z té televizní obrazovky, být znát. Má seriálová rodina se mi moc líbí, jsem zvědavý, jak se ke mně bude chovat a jak se budou naše vztahy měnit,“ říká Petr Štěpánek.
Cesty domů - JanákoviSynem Petra Štěpánka je v nové řadě Miloslav Tichý. Hraje ambiciózního a suverénního Filipa, který pracuje v tátově firmě. „Není to špatný kluk, jen si musí s tátou trochu vyjasnit pozice. Je ironický, má svérázný smysl pro humor. Filip je pro mě druhá větší seriálová role. S kolegy, kteří hrají ostatní členy rodiny Janákových, se tu potkávám poprvé. A protože poslední dobou hraju převážně v divadle, musím si zvyknout na trochu jiný styl práce a proniknout do všech úskalí natáčení seriálu,“ vysvětluje herec.

Pátá řada seriálu Cesty domů na Prima Family

se začne vysílat na podzim 2012.

Zdroj, foto: Prima Family

Hanka
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - Janákovi:

Cesty domů - Janákovi
Cesty domů - Janákovi
Cesty domů - Janákovi
Cesty domů - Janákovi
Cesty domů - Janákovi
Cesty domů - Janákovi
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !