Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů nové postavy

15. 07. 2012 | Cesty domů

buUž jsme vám prozradili, kdo bude hrát některé nové postavy, které uvidíte od září v nové řadě seriálu Cesty domů. Teď vám odtajníme další.

Novou kolegyni bude mít například policejní služebna. Duo Mašek a Vejnar doplní poručík Květa Kučerová, kterou de hrát Kateřina Hrachovcová. Květa je máma dvou školáků, která nesnáší jakékoliv bezpráví, jež se dotýká dětí. Je trochu roztěkaná, protože svou pozornost dělí mezi vyšetřování, domácí úkoly a například plané neštovice. Cesty domů - nové postavyDíky tomu samozřejmě budou občas vznikat poněkud humorné situace. „Mám radost, že jsem dostala roli Květy. Jeví se jako přísná máma, která samozřejmě brání nejen své děti, ale práva dětí vůbec. Je to jiná role, krásně civilní, než jaké jsem zatím hrála. Musím v ní tlumit své já, a to mě baví. A taky se mi líbí, že je v mužské partě, protože tu panuje takový specifický humor, který je mi blízký. Myslím, že mezi ně dobře zapadne,“ říká o roli Kateřina.

 

Do osudů několika lidí zasáhne dvojice žen. Anička Juklová a její matka Dagmar. Anička Juklová je trošku splašená učitelka ze základní školy. Protože má zatím ještě plno ideálů o této profesi, naráží na nepochopení od svých nadřízených. A jelikož je to holka do nepohody a s ničím si moc hlavu neláme, je tak trochu průšvihářka. Aničku hraje Bára Seidlová, která o roli říká: „Jsem na ni moc zvědavá. Z toho, co jsem zatím měla ve scénáři, je to holka, která se jen tak něčeho nelekne a umí si poradit v různých situacích. To je mi moc sympatické. Těším se na ni, stejně jako na svou seriálovou mámu, ale i ostatní kolegy,“ říká o své seriálové postavě Bára.

 

cesty-domu-nove-postavyMatku Aničky Dagmar, ženu, která si už v životě prošla lecčím, ale která se přesto nebojí nových začátků, hraje Dana Batulková. „Dagmar je zdravotní sestra, razantní a energická žena, což mě baví, takových rolí před kamerou moc nedostávám. První natáčecí den jsem byla strašně nervózní. Ve všech předchozích seriálech, v nichž jsem účinkovala, jsem totiž byla už od začátku. Ale teď poprvé vstupuju do rozjetého vlaku. Báru Seidlovou trochu znám, dělaly jsme spolu jeden moc zajímavý rozhovor. A na pana Adamce jsem byla moc zvědavá. Před osmadvaceti lety jsem s ním totiž točila seriál Sanitka, kde mě obsadil do malinkaté roličky. Tak jsme si na ni oba zavzpomínali a zasmáli se, kolik už je to let,“ vyprávěla Dana Batulková.

 

Na nové postavy v seriálu Cesty domů se můžeme těšit už od září na Prima Family.


Hanka
ChytráŽena.cz

Zdroj, foto: Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů nové postavy:

Cesty domů nové postavy
Cesty domů nové postavy
Cesty domů nové postavy
Cesty domů nové postavy
Cesty domů nové postavy
 



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !