Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - další díly se již natáčejí!

12. 08. 2012 | Cesty domů

Osiřelé ateliéry seriálu Cesty domů zase ožily. Zhruba po měsíci a půl se tu opět natáčejí další díly seriálu. Zeptali jsme se některých herců, odkud se vrátili zpátky do práce.

 

Během dvou dnů se v ateliéru vystřídala víc než desítka herců. Někteří sem přijeli jen na skok na jeden dva obrazy, ale například Pavel Soukup, který hraje kapitána Vejnara, jich hned první den musel natočit třináct. Všichni se na první natáčecí den těšili přesto, že někteří se těsně před tím vrátili z dovolené, a navzdory tomu, že natáčení zpomalovalo úmorné vedro.

 

Cesty domů - Kateřina BrožováKateřina Brožová, která hraje novou postavu Helenu, léto prožila například na Orlíku, kde s dcerkou rybařily, ale užívaly si i ježdění na koních u nich doma na vesnici. „Na natáčení jsem se těšila, protože jsem zvědavá, jak se bude vyvíjet má seriálová postava. Zjistila jsem totiž, že není jednostranná, ale naopak začíná mít víc vrstev, což se mi líbí,“ říkala Kateřina.

 

Její seriálová nevlastní dcera Eva – Kristýna Janáčková – se teprve dva dny před natáčením vrátila z New Yorku. „Trochu na mě ještě doléhá časový rozdíl, ale jsem spokojená, protože jsem přijela s nádhernými zážitky a do nádherného natáčení,“ libovala si.

 

Míla Tichý, který hraje jejího bratra Filipa, přijel rovnou ze Slap, kde tráví dovolenou s rodinou, a zase se tam po natáčení vracel. „Těšil jsem se nejen na herce z naší seriálové rodiny, na kolegy, se kterými jsem se ještě v divadle ani při jiné práci nesetkal, ale taky na bezvadný štáb – kameramany, zvukaře, režiséra a další, protože jsou to strašně fajn lidi,“ vysvětloval Míla. 

 

Bára Seidlová přijela na natáčení z Itálie, kde byla několik týdnů. „Já se vlastně ještě nevrátila, protože po několika dnech natáčení tam pojedu zase zpátky. Být u moře a odevzdat se tomu bezčasí a krásné nezodpovědnosti, že člověk nic nemusí, je nádhera, ale je taky krásné vracet se k práci, která vás baví. Takže jsem přijela natěšená na práci a s krásnou představou, že pro mě dovolená ještě nekončí a já v ní budu pokračovat,“ smála se.

 

Cesty domů - Bára Saidlová a Dana BatulkováJejí seriálová matka Dagmar – Dana Batulková – se ukázala jako velmi zodpovědná profesionálka, když přiznala, že na natáčení přijela s lehkou trémou. „Před prázdninami už jsem točila, ale vždycky jen pár obrazů. Takže jsem ještě nestačila tak úplně najet na systém natáčení. Dneska jsem jich natáčela osm, tak jsem měla lehkou trému. Ale už ze mě spadla, všechno jsme krásně zvládli,“ říkala herečka.

 

Kateřina Hrachovcová, která hraje novou policajtku Květu, litovala své seriálové parťáky. „Já jsem měla první natáčecí den jen pár obrazů, ale oni víc než dvojnásobek. Takže já jsem sem přijela, odtočila, setkala se s kolegy, popovídala si s nimi, ale oni měli pořádný šrumec,“ říkala.

 

Zatímco Ladislav Potměšil byl celý červenec na chalupě a na natáčení přijel odpočinutý, Simona Postlerová, která hraje jeho seriálovou manželku Pacinu, trávila léto hodně pracovně. „Prázdniny za sebou rozhodně nemám. V červenci jsem hrála v rámci Letních shakespearovských slavností na Pražském hradě v Richardu III. Ale bylo to úžasné a já si vůbec nestěžuju. Přijela jsem totiž do ateliéru natočit pár obrazů a pak mě čeká zasloužená odměna. Ještě dnes večer letím s dětmi na dovolenou k moři. Už se nemůžu dočkat, až konečně vypnu a budu vnímat jen moře a sluníčko, těším se jako malé dítě,“ říkala herečka.

 

Svých oveček – herců i štábu – už se nemohl dočkat i režisér Jaromír Polišenský, který žertem vysvětloval a zároveň hodnotil první natáčecí dny: „Samozřejmě, že jsem se těšil, flákání už bylo dost. Co tu pro mě bylo nové? Například nová dekorace – byt Romana Hamzíka. Ale je pěkná a dobře postavená, tak jsme se v ní rychle zabydleli. Natáčení bylo fajn, i když v ateliéru je kvůli vedru, které je venku, skoro nedýchatelno. Ale pořád lepší vedro než mráz,“ smál se vždycky dobře naladěný režisér.

Hanka
ChytráŽena.cz

Zdroj: Prima Family



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - další díly se již natáčejí!:

Cesty domů - další díly se již natáčejí!
Cesty domů - další díly se již natáčejí!
Cesty domů - další díly se již natáčejí!
Cesty domů - další díly se již natáčejí!
Cesty domů - další díly se již natáčejí!
Cesty domů - další díly se již natáčejí!
Cesty domů - další díly se již natáčejí!
Cesty domů - další díly se již natáčejí!
 



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Už se těším.Smajlík..tento seriál sledujiSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles