Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 10.05. 2024
Dnes má svátek Blažena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů obohatí Radúz Mácha

23. 06. 2013 | Cesty domů
Cesty domů odtajňují další jméno.  Syna Veroniky Freimanové bude hrát v sedmé řadě oblíbeného primáckého seriálu herec s poetickým jménem Radúz Mácha. Šestadvacetiletý člen činohry Národního divadla v Praze - Radúz Mácha bude v seriálu Cesty domů hrát nejmladšího z rodiny Kenigrů, policajta Jaroslava, kterému se říká Jaryn. Čerstvě dostudoval policejní akademii a nastoupil na kriminálku, pracuje na oddělení s Daliborem Duškem (Igor Chmela). Postava Jaryna je úplně první seriálovou úlohou mladého herce.

Jaryn je veselý kluk, bratr Mariany (Markéta Hrubešová) a Valerie (Lenka Vlasáková), který si umí užívat života. Sympaťák, který si lidi kolem sebe dokáže okamžitě získat. Jako nejmladší z dětí je tak trošku mazánek matky Simony (Veronika Freimanová).  Matčina přílišná starostlivost ho někdy obtěžuje, matka je ale zároveň jeho spojenec. A on stojí při ní a podporuje její snahu dát dohromady jejich rozhádanou rodinu.

Cesty domů obohatí Radúz MáchaJsem moc rád, že si mě pan režisér Adamec pro roli Jaryna vybral. Je to pro mě skvělá herecká příležitost a důležitá profesní zkušenost, potkávám se tu s ohromnými profesionály, od nichž se mám co učit. Proto i když zrovna nejsem před kamerou, rád je sleduju při práci,“ říká Radúz Mácha – nová posila seriálu Cesty domů. 

Radúz Mácha je novou a zatím neokoukanou seriálovou tváří, což bude pro diváky určitě zajímavé setkání. Jeho herecké schopnosti, ale i jisté charisma, se přesně hodí na roli život milujícího Jaryna.  Myslím, že diváci, ale především divačky, si tuto postavu velice rychle oblíbí,“ říká režisér seriálu Cesty domů Jiří Adamec.

Radúz Mácha se v seriálu Cesty domů objeví po prázdninové pauze

Zdroj, foto: Prima Family

Vendula Vrablová
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů obohatí Radúz Mácha:

Cesty domů obohatí Radúz Mácha
Cesty domů obohatí Radúz Mácha
Cesty domů obohatí Radúz Mácha
Cesty domů obohatí Radúz Mácha
Cesty domů obohatí Radúz Mácha
Cesty domů obohatí Radúz Mácha
Cesty domů obohatí Radúz Mácha
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !