Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 19.04. 2024
Dnes má svátek Rostislav
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 194. díl

3. 06. 2013 | Cesty domů
194. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů, který můžete sledovat 3.6. 2013 nese název Kočka. Evina transplantace dopadla dobře, ale Rudolf je přesto strašně zklamaný. Nemohl u operace asistovat, ani ho nepustili na sál. Co Ríša vymyslí, aby mu zvedl náladu? Honza s Bárou přivážejí do vily svá dvojčata Haničku a Káju. Jejich šťastný den ale naruší Petra Piskořová, která za Honzou přijde až sem. Jaký podivný důkaz mu Petra přinese?

Cesty domů – 194. díl – 3.6. 2013:


Honza doufal, že po kauze Marka Černého bude chvíli klid. Ale zakousl se do případu rodiny Piskořových. Hlavní podezřelou je pro něj jediná přeživší – Petra. Honza se drží šílené teorie, že právě ona zabila své rodiče a bratra. Obzvlášť, když výsledky pitvy prokáží, že Piskořovi neuhořeli. Zemřeli dřív, než začalo hořet. Míle, Soudkovi i Vejnarovi se to ale nezdá. Inteligentní Petra určitě je, možná vyniká i v chemii a při výslechu na policii předvedla pořádné divadlo. Ale že by patnáctiletá holka vraždila?

Cesty domů 194. dílBára s Honzou ve 194. dílu seriálu Cesty domů s datem 3.6. 2013 přivážejí z porodnice svá dvojčátka Haničku a Káju. Vítá je tam celá rodina, dokonce i Dan s Valerií. A dohadují se, jaké vlastně budou mít příjmení. Rudolf má jasno – pro něj jsou Bernáti. Oslavu ale naruší nečekaná návštěva. Petra Piskořová. Honza strne. Co tu sakra dělá? Chvílemi vede - ledově klidná - zvláštně dvojsmyslné řeči, vzápětí Honzovi připomíná, že právě přišla o celou rodinu, a citově ho vydírá. Honza má čím dál víc pocit, že si s ním tahle holka hraje jako kočka s myší. A to ještě není všechno, Jaký důkaz mu Petra přinese? 

Eva je ve 194. dílu seriálu Cesty domů s datem 3.6. 2013 po transplantaci a cítí se skvěle. Rudolf se po třech dnech vrací z Prahy. Vendy čeká, že přijede jako hrdina, zachránil přece Evě život. Ale on je místo toho skleslý. Rodině neprozradí, že svůj životní sen si nesplnil, u Eviny transplantace asistovat nemohl.  Ani přímluva profesorky Lipové v tomto případě nepomohla, ředitel nemocnice byl neoblomný. Když se to Ríša dozví, tuší, jak se asi táta cítí. Dostane bláznivý nápad, jak by se mohl táta rozloučit se svou profesí. Nabídne mu, že ho nechá naposledy zaoperovat. A co Rudolfovi nabídne Blanka Lipová?

Valerie a Dan
jsou ve 194. dílu seriálu Cesty domů s datem 3.6. 2013 rozhodnutí – vezmou si do péče dítě, které jim dají, a nebude jim vadit, že to není miminko. Sejdou se kvůli tomu s lidmi, kteří už si podobnou situací prošli. Teprve pak jsou připraveni na první návštěvu dětského domova. Procházková jim dá přesné instrukce, jak musí návštěva probíhat. Napoprvé tam jdou jen jako údajní sponzoři. Teprve při další návštěvě si budou moci promluvit s dítětem, které by si mohli vzít do péče. Pro Valerii je celá situace těžká, nejraději by si odvedla někoho hned. S kým se v domově Dan s Valerií potkají?

Sledujte 194. díl seriálu Cesty domů v pondělí 3.6. 2013 ve 20.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 194. díl:

Cesty domů 194. díl
Cesty domů 194. díl
Cesty domů 194. díl
Cesty domů 194. díl
Cesty domů 194. díl
Cesty domů 194. díl
Cesty domů 194. díl
Cesty domů 194. díl
Cesty domů 194. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !