Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 192. díl

27. 05. 2013 | Cesty domů
192.dl seriálu Cesty domů nese název Srdce a sledovat jej můžete 27.5. 2013. Vencl chce vzít Evu na pár dní z nemocnice, ale ona zkolabuje. Výsledky testů jsou špatné. Bude ji i přesto doktorka Lipová ochotná operovat? Marek je u výslechu a stále odmítá prozradit jméno poslední oběti. Klade si podmínky. Jméno prozradí, ale chce vidět Valerii. Bára začíná rodit a Honza za ní spěchá do nemocnice. A docent se raduje, že svá další vnoučata ještě stihne přivítat na svět.

Cesty domů – 192. díl – 27.5. 2013:


Míla se Soudkem jdou ve 192. dílu seriálu Cesty domů s datem 27.5. 2013 na Kristiánův pohřeb. Pořád se nemůžou vzpamatovat z toho, že se zastřelil. Vejnar s Mladým mezitím vyslýchají na služebně Marka. Ten neprojevuje žádnou lítost nad tím, co spáchal, a odmítá prozradit jméno poslední oběti. Míla s ním zkusí promluvit sama. Ptá se mimo jiné i na to, proč chtěl zabít ji. To, co se dozví, ji velmi překvapí. Marek se ale nenechá zlomit. Jméno prozradí, ale má jednu podmínku. Chce mluvit s Valerií.

Cesty domů 192. dílVencl s Evou mají ve 192. dílu seriálu Cesty domů s datem 27.5. 2013 po svatbě a těší se na netypickou svatební „cestu“: z nemocnice domů, i když jen na pár dní. Eva se těší víc, než kdyby jela na luxusní dovolenou. Než ale Vencl vyřídí propouštěcí papíry, Eva zkolabuje a skončí na JIPce. Ríša se radí s Rudolfem, dělají Evě další testy, volají Lipovou. Všichni se bojí, aby si Evinu transplantaci nerozmyslela. Lipová od operace necouvne, přesto má ale špatné zprávy. Evě zbývá mnohem méně času, než původně odhadovala. Zhruba tak měsíc. Najde se za tu dobu nějaký dárce?

Valerii dávají kolegové v nemocnici najevo, že je pro ně jako manželka vraha nedůvěryhodná. Vlastně ani nepočítali s tím, že by se ještě do práce vrátila. A nepříjemné otázky mají i někteří pacienti. Valerii stojí velké úsilí, aby se psychicky nezhroutila. Navíc za ní přijdou od policie s prosbou, jestli by nevyhověla Markovu požadavku a nepromluvila s ním. Valerie ho nechce vidět, ale ví, že jí nic jiného nezbývá. Dan ji od setkání zrazuje, ale Valerie je rozhodnutá. Co jí Marek řekne? A kdo byl poslední obětí?

Bára se ve 192. dílu seriálu Cesty domů s datem 27.5. 2013 cítí unavená. Docent prorokuje: do dvou dnů bude rodit. Honza zpanikaří a veze Báru k doktorovi. Porod se opravdu rozbíhá, ale pomalu. Báru si nechají v nemocnici. Honza si bere dovolenou, aby se mohl starat o děti. Už po pár hodinách mu ale tečou nervy. Pokud se tohle děje doma každý den, jak to Bára zvládá a nezblázní se? A jak to bude zvládat ještě s dvojčaty? Honza si opět uvědomuje, kolik času mu zabírá práce a jak málo energie mu zbývá na Báru a na děti. Myšlenky mu přetrhne telefonát. Bára rodí. Docent se spokojeně usmívá, že se nemýlil. A že svá další vnoučata stihne přivítat na svět.

Sledujte 192. díl seriálu Cesty domů v pondělí 27.5. 2013 ve 20.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 192. díl:

Cesty domů 192. díl
Cesty domů 192. díl
Cesty domů 192. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !