Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 195. díl

5. 06. 2013 | Cesty domů
195. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů, který můžete sledovat 5.6. 2013 nese název Dětský domov. Rudolf se rozhodne navštívit některé ze svých bývalých lásek, omluvit se jim a usmířit se s nimi. Začne u Marie Mlynářové, s níž kdysi prožil bouřlivý románek. Jak jeho omluvná mise dopadne? Valerie se připravuje na důležitou návštěvu. Procházková má k nim domů přivést desetiletou Romanu z dětského domova. Manželka Jáji Piskoře spadla ze schodů a s těžkým zraněním leží v nemocnici. Honza je přesvědčený, že i za touto nehodou stojí Petra. Má pravdu?

Cesty domů – 195. díl – 5.6. 2013:


Rudolfovi zbývá pár dní, než nastoupí do vězení. Rozhodne se, že napraví alespoň pár chyb, které v životě udělal. Navštíví některé ze svých bývalých lásek, aby se jim omluvil a usmířil se s nimi. Začne u Marie Mlynářové, bývalé Sonině třídní, se kterou prožil bouřlivý románek. Když mu přijde otevřít nemocí zničená stará žena, je v šoku. Marie po jejich rozchodu skončila na práškách a později jí doktoři diagnostikovali roztroušenou sklerózu. Marie si celá léta schovávala drobnosti, které jí Rudolfa připomínaly. Teď po něm chce, aby je všechny spálil. Ale nejen to. O co Marie Rudolfa požádá?

Cesty domů 195. dílValerie s Danem ve 195. dílu seriálu Cesty domů s datem 5.6. 2013 s napětím očekávají důležitou návštěvu. Procházková k nim má přivést desetiletou Romanu, dívku z dětského domova, se kterou se už letmo setkali. Valerie si od návštěvy strašně moc slibuje, ale je těžce zklamaná. Do holčičky, o kterou by se mohla starat a která by byla vděčná za krásný domov, má Romana hodně daleko. Je vzpurná a drzá a rozhodně ji nezajímá panenka, kterou jí Valerie koupila, ani svíčková, kterou pro ni uvařila. Jak návštěva dopadne?

Honza se ve 195. dílu seriálu Cesty domů s datem 5.6. 2013 pořád drží teorie, že za smrt Piskořových může Petra. Nahraje mu k ní další nehoda. Do nemocnice je převezena manželka Jáji Piskoře, Petřina teta. Nešťastnou náhodou spadla ze schodů a těžce se zranila, leží v kómatu. Šlo opravdu o náhodu? Honza vymyslí plán. Obviní z nehody Jáju Piskoře a seberou ho. Protože Petra na svém strýci visí, mohla by zpanikařit a konečně prozradit, co se u nich doma stalo. Jenže Petra ani tentokrát nespolupracuje. Když ale přijde Procházková, aby ji odvedla do dětského domova, dostane Petra záchvat agresivity. Co ve vzteku vykřikne?

Bára má ve 195. dílu seriálu Cesty domů s datem 5.6. 2013 plnou hlavu starostí s dvojčaty. Chápe, že Honza řeší nový případ, ale chtěla by, aby byl alespoň chvíli doma. A když už doma je, rozhodně nechce poslouchat žádné katastrofické vize. Jejich povídání s Honzou přeruší nečekaná návštěva. Petra Piskořová utekla z domova a přišla Honzovi vyhrožovat. Honzovi tečou nervy. Jak si má poradit s malou holkou, která vyhrožuje jeho rodině? A má její výhrůžky brát vážně?

Sledujte 195. díl seriálu Cesty domů ve středu 5.6. 2013 ve 20.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 195. díl:

Cesty domů 195. díl
Cesty domů 195. díl
Cesty domů 195. díl
Cesty domů 195. díl
Cesty domů 195. díl
Cesty domů 195. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda