Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů 196. díl

10. 06. 2013 | Cesty domů
196. díl oblíbeného televizního seriálu Cesty domů, který můžete sledovat 10.6. 2013, nese název Protijed. Rudolf s Petrem se opravdu rozhodnou vylézt na Roháč. Nevadí jim ani to, že se zhoršilo počasí. Zatímco na ně doma všichni čekají, od horské služby se dozví, že našli pod Roháčem jednoho zraněného. Petra, nebo Rudolfa? Valerie s Danem mají u sebe doma Romanu, zvykají si na sebe. Vyruší je návštěva Žampy, který přišel i s malou Beátkou. Co Valerii nabídne? Vejnar se napije divně chutnajícího alkoholu a zpanikaří? Chtě ho někdo otrávit?

Cesty domů – 196. díl – 10.6. 2013:


Romana je ve 196. dílu seriálu cesty domů s datem 10.6. 2013 u Valerie a Dana doma. Téměř dokonalou rodinnou idylku přeruší návštěva, nečekaně přijde Žampa s malou Beátkou. Jeho dcera Marie zemřela a on neví, co má dělat. Valerie se okamžitě o malou holčičku zajímá a Romana začne žárlit. Odjede zpátky do domova, je uražená. A má proč. Žampa totiž Valerii nabídne, že si ji za určitý obnos vezme, aby pak Valerie mohla Beátku adoptovat. Valerie o tom začne uvažovat a Dan je naštvaný. Naštvaná je i Procházková. Bylo by prý lepší, kdyby se už s Romanou neviděli. Jenže Valerie se s tím nehodlá smířit. K čemu Dana přemluví? A jak se rozhodne ohledně Beátky?

Cesty domů 196. dílRudolf s Petrem chtějí ve 196. dílu seriálu cesty domů s datem 10.6. 2013 dotáhnout do konce svůj bláznivý nápad vylézt na Roháč a přespat tam. Začnou tréninkem u Bernátů na zahradě. S celou rodinou posedí, opečou si buřty a pak přenocují pod stanem. Druhý den vyrážejí na výstup. Petr je rozumnější, snaží se Rudolfa přesvědčit, že půjdou delší a bezpečnější stranou. Ale ten si nedá říct. Všichni zatím doma trnou hrůzou, protože se zhoršilo počasí. Dostanou informaci, že horská služba našla pod Roháčem jednoho zraněného muže. Který z nich to je? Rudolf, nebo Petr?

Honza jede ve 196. dílu seriálu cesty domů s datem 10.6. 2013 s Bárou do nemocnice na první kontrolu s dvojčaty. Netuší, že je sleduje Petra Piskořová. Bára mu později volá, že Petru viděla. Honza je vzteky bez sebe, nejraději by si pro Petru došel a dal jí pár facek. To ale nemusí, slečna přijde sama. Opět s nimi ledovým klidem vede podivné řeči. Zatímco Vejnar zůstane klidný, Honza se zase nechá unést vztekem. Což Petra přesně chtěla. Na rozloučenou jim dá kapsli, v níž je prý protijed, a odkráčí. Honzovi vzápětí dojde, že by se její vyhrožování mohlo týkat dvojčat, a letí domů. Co je ve skutečnosti ve zmíněné kapsli?

Vejnar se sice Petrou nenechá rozhodit, ale případu Piskořových má taky plné zuby. Už i on začíná uvažovat, že na kriminálce skončí a rád se vrátí k hospodařině, k papírům a DPH. Přijde za ním Soudek a dají si spolu skleničku alkoholu. Vejnarovi chutná alkohol nějak divně. Soudek se diví, proč mu láhev tedy s Honzou dávali. Byl u ní dokonce lístek se vzkazem. Teď už zpanikaří i Vejnar. Je převezený do nemocnice, kde mu vypumpují žaludek. Byl v alkoholu opravdu nějaký jed? A dala ho tam Petra?

Sledujte 196. díl seriálu Cesty domů v pondělí 10.6. 2013 ve 20.15 na Prima family.

Zdroj, foto: Prima Family
Vendula Vrablová


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů 196. díl:

Cesty domů 196. díl
Cesty domů 196. díl
Cesty domů 196. díl
Cesty domů 196. díl
Cesty domů 196. díl
Cesty domů 196. díl
Cesty domů 196. díl
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !