Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 23.04. 2024
Dnes má svátek Vojtěch
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Vyprávěj (1/9)

30. 03. 2012 | Seriál Vyprávěj

Vyprávěj (1/9)

Proč byl Matěj estébák?
Jak se to stalo? Osudy - devět speciálních dílů seriálu Vyprávěj, které se vrací do prostředí a života zajímavých vedlejších postav.

Bonusová série oblíbeného seriálu, která se od těch předchozích výrazně liší. Autoři totiž na přání diváků na devět večerů zastavili neúprosný čas a pozornost věnují těm postavám, na které se ve Vyprávěj zatím moc nedostalo. Dvořákovi tak ustupují do pozadí a hlavní roli přebírají Matěj, Iveta, Hynek a další „nenápadní“ hrdinové s nejasnými osudy.

V jejich společnosti čekají na diváky zajímavé příběhy především z průběhu 80. let, které se odehrávají na atraktivních místech. Podíváme se třeba na Seriál Vyprávějvesnickou zabíjačku, do zákulisí spartakiádních příprav nebo na zasněžené sjezdovky, kam se v roli Honzíka vrací divácky populární Zdeněk Piškula. Společně s Mikulášem a jeho Hildou pak nakoukneme za ostnatý drát do nedaleké Vídně nebo se přesvědčíme, jestli se podařilo Miladě s Radimem dostavět takzvaný „Šumperák“.

Událostí, okamžiků a tajemství, u kterých dosud visel otazník, je v seriálu prostě víc než dost. Proto autoři v každém díle odpovídají vždy na dva z nejčastějších diváckých dotazů. A jejich odpovědi jsou na místě už jen z toho důvodu, že hrdinové Vyprávěj – Osudů budou do života Dvořákových dál zasahovat. A to už na podzim letošního roku, kdy se Vyprávěj vrátí v té podobě, na kterou jsou televizní diváci zvyklí. Tentokrát s sebou přinese příběhy z porevolučních 90. let…

A na co se můžou televizní diváci v jednotlivých dílech těšit?

1. díl – rok 1975 a jaro 1979  - PROČ BYL MATĚJ ESTÉBÁK?
Proč se Matěj stal estébákem? Proč se mamince Jardy France říká Scarlett a jak se do rodiny Franců dostala Jiřinka?

2. díl – prosinec 1980 až únor 1981 - PROČ JE IVETA TAKOVÁ?
Proč je Iveta taková mrška a jaké tajemství prozradí Kamile na zabíjačce u rodičů? A přijede na Romanovu svatbu přes odpor Miládky i Radim?

3. díl – únor 1980 - ŽIJÍ MARKOVI RODIČE?

Koho potká Honzík na lyžařském výcviku? A žijí rodiče Marka Oplatky, který vyrůstal v dětském domově?

4. díl – říjen a listopad 1980 - SLAŇOCHŮV SMUTNÝ PŘÍBĚH

Jak dopadl Slaňochův pokus navázat po smrti Renaty kontakt s Miladou a Radimem? A jak se stal pan Jeník, tatínek Mileny, turistickým průvodcem?

5. díl – podzim 1985 - MIKULÁŠOVA HILDA
Přijede Mikulášova Hilda na návštěvu k Dvořákovým? A jak dopadlo nacvičování žen na spartakiádu, které na Slovensku organizovala Mária?

V dalších dílech se pak - mimo jiné - dozvíme: jestli má František nějaké příbuzné, jak dopadl Hynkův bláznivý výlet na Moravu do sklípku, jak Ivan Brož vedl bytové družstvo, až ho málem zavřeli, a jestli se podařilo Zuzce vyměnit vepřové kotlety za slušnou práci, kdo je Tondův tatínek…

Vysílání: 30.3., 20.00 hod., ČT1


Zdroj: Česká televize

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Už se těším SmajlíkSmajlíkSmajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles