Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

VKV - Dvě a půl svatby!

9. 12. 2009 | Velmi křehké vztahy
Ano, je to tak, každá pohádka má svůj konec. VKV pomalu, ale jistě končí. A co by to bylo za pohádku, kdyby nekončila svatbou? V posledním díle dokonce hned dvojitou.  A co víc – nebude chybět ještě další žádost o ruku!

 

Kdo tedy stane před oltářem? Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. Ne vždy to musí platit. Důkazem je vztah Marcely a Filipa Rubešových (Zuzana Dřízhalová a Otto Kallus), kteří se rozhodli znovu se vzít. Překonali spolu ledacos včetně Filipova alkoholismu. Ale jak se říká, láska i hory přenáší.

 

Druhý šťastný pár, který vpluje do přístavu manželského, tvoří Daniela Hartlová (Iva Kubelková) a Hynek Skála (Miloslav Mejzlík). Ani jejich cesta za štěstím nebyla přímočará.

Všichni si jistě pamatují na Danielino trápení, které měla v souvislosti s úmrtím prvního manžela. Ani Hynek to neměl vždy jednoduché. Vzpomeňme si na peklo, které mu uměla ze života udělat Andrea. A také syn mu dokázal občas pěkně zatopit.

A na konec ještě jedno překvapení. Další svatba se na obrazovce sice neodehraje, ale jedna žádost o ruku ještě proběhne. Jan Skála (Saša Rašilov), syn Hynka, o ni požádá Kristýnu Liškovou (Silvie Koblížková), dceru Andrey Rubešové a MUDr. Martina Lišky.

Kruh se tak symbolicky uzavírá. Vždyť úplně na začátku jsme začali vyprávět příběh dvou rodin – Skálových a Rubešových…Jak jsme říkali, každá pohádka má svůj konec. A v tomto případě ho odzvoní zvony svatební.

Závěrečný díl VKV uvidí diváci ve čtvrtek 17. prosince ve 20.00 na Primě.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
....jim to manzelstvi klape po roce.....
Obrázek uživatelky
profil
velmi sympatický seriál
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles