Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 177.-179. díl

19. 08. 2011 | Tisíc a jedna noc

177

Onur a Šeherezáda si vážně promluví a Šeherezáda ho žádá, aby už za ní, pokud si jí váží, nikdy nechodil. Kerem a Bennu přijedou do horského hotelu. Na pokoji je plný minibar, Kerem Bennu řekne, že jestli chce, může pít. Bennu slíbí, že se alkoholu nedotkne.

Rodina řekne Burcu, že Ali Kemal a Dani odjeli pracovně do Ruska, ale nakonec jí prozradí pravdu. Onur je nepříjemný na zaměstnance a Burak mu to vyčte. Füsun navštíví Ali Kemala a Ganiho ve vězení. Burhan jde za Kaanem do školy. Kaan si opaří ruku.

178

Onur vyhodí Sevdu, se kterou spí, protože mu v novinách ukáže oznámení, že si Šehrezáda bude brát Engina. Bennu trvá na tom, aby se s Keremem rozvedli. Seval ji přemlouvá, aby to nedělala, ta jí však odmítá naslouchat. Rodina se dozví, že Ali Kemala a Ganiho možná pustí na svobodu. Kerem navštíví Šeherezádu a řekne jí, jak se dozvěděl, že se vyspala s Onurem.

Ali Kemal a Gani se vracejí z vězení. Šeherezáda přijde Onurovi říct, že věří tomu, co jí řekl Kerem, ale Onur jí vyčte, že jemu nevěřila nikdy. Kerem a Bennu jsou rozvedeni.

Melek dala výpověď, Kerem nepřišel na poradu a Onur zůstává sám. Bennu si promluví se Šeherezádou.

179

Kerem odchází z holdingu, nemůže unést, že se před Edou prořekl o první noci Šeherezády s Onurem. Šeherezáda má před další svatbou. Kerem přemlouvá Onura, aby se k Šeherezádě vrátil. Burhan řeší a Ali Kemalem a Ganim krádež materiálu a Ali Kemalovi neodpustí, vyhání ho z domu. Iniciativu a vládu nad rodinou přebírá Füsun. Gani odchází na vojnu.

Burhan s Nadide se chystají jít na odpočinek. Přípravy na Šeherezádinu svatbu vrcholí, Kaan uteče k Onurovi a nechce, aby se máma znovu vdala. Na svatební obřad přijde Onur s oběma dětmi a Engin svatbu zruší. Všichni se radují včetně kameramana a střihače. Dílo završí Nadide poutavým vyprávěním Pohádky tisíce a jedné noci.



Uvidíte 19. a 22. 8. 2011 od 17.30 na Nově.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
Moc hezký seriál.. Mohli by dávat znovu Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já neviděla ani první a ani poslední,stačily mi upoutávky a taky si myslím,že jsem o nic nepřišla Smajlík
Obrázek uživatelky
profil
Já viděla jen první dva a poslední dva díly, to, co bylo mezi tím, šlo jaksi mimo mě. A ani jsem o nic nepřišla.
Obrázek uživatelky
profil
čekala jsem od posledního dílu víc vášně....
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles

Pomlázka