Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 159.-162. díl

8. 08. 2011 | Tisíc a jedna noc
159
Melek se stěhuje od Edy. Eda není vpuštěna do budovy Binyapi, protože dostala výpověď. Burhan jde s Burcu na procházku a do kina. Šeherezáda a Bennu si vyrazí do restaurace. Eda s Nazan zavolají Bennu a řeknou jí, že Kerem ji podvádí. Burcu vysvětlí spolužákům, co se stalo její matce, že není vražedkyně, ale pouze se bránila násilí. Ali Kemal zatím napadne ředitele školy, udělá Burcu ostudu a Burhan mu za to vynadá. Eda se vypraví za paní Nadide.

160
Eda řekne Nadide, že Šeherezáda s někým spala, aby dostala peníze na Kaanovu operaci. Nadide vyčte Burhanovi, že za to může a že musí Šeherezádu varovat. Bennu vtrhne do kanceláře, kde Kerem a Onur vedou jednání s ruskými bankéři, a ztropí Keremovi skandál, že ji podvádí. Doma pak slíbí Šeherezádě, že půjde na tisic-a-jedna-nocprotialkoholní léčení. Eda neustále útočí a vyhrožuje Keremovi. Ten ji navštíví a řekne jí, aby už mu nevolala, jinak že dopadne špatně.

161
Bennu je na protialkoholním léčení, Ali Kemal se úspěšně podruhé rozvedl a mezi Nadide a Burhanem je jakési tajemství, týkající se Šeherezády. Burhan to nedokáže Šeherezádě říct. Firdevs se vrátila do Onurova domu. Melek navštíví Bennu na klinice, kde se objeví i Eda, která stále spřádá intriky. Bennu se seznámí s pacientem Cetinem a chce po něm, aby jí obstaral alkohol. Poté utíká z kliniky. Nadide jde za Šeherezádou a zeptá se jí, jak to bylo s penězi na Kaanovu operaci. Šeherezáda se kvůli tomu pohádá s Onurem.

162
Šeherezáda sebere Kaana a dramaticky odchází z Onurova domu. Bennu utíká z nemocnice. Onur hledá Šeherezádu a přiznává Nadide a Burhanovi, že spal se Šeherezádou za peníze. Bennu se opíjí v baru, kde se ji jeden host pokusí znásilnit. Mezi Keremem a Onurem dochází k zásadní hádce kvůli vyzrazení Onurova tajemství.

Uvidíte 8. a 9. srpna od 17.30 hodin.

Zdroj: NOVA

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka