Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 18.05. 2024
Dnes má svátek Nataša
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Slunečno, místy vraždy I (5)

Slunečno, místy vraždy I (5)

Dívka na přání

V pronajatém bytě je nalezen zastřelený muž, který má u sebe doklady Carlose Sancheze, soudního patologa a parťáka detektiva Jima Longwortha. Ukáže se, že mrtvým je okresní stavební inspektor Jack Grayson. Falza dokladů získal z webové stránky podvodníků s kreditkami.

Pod jeho tělem leží po mafiánském způsobu tři makrely. V bytě pak najde detektiv Jim Longworth fotografii dvou dětí. Několik bytů v domě patří Arthurovi Kattlemanovi, který policii oznámí, že byt si pronajala Ashley Carterová.

Slunečno, místy vraždyTato mladá žena se připravuje na doktorát na univerzitě a přizná, že ji Jack finančně podporoval výměnou za sexuální služby. Muže si prý vybírá jen jako testovací objekty pro svou disertační práci o mezilidských vztazích. Druhým mužem byl profesor Landers, lektor její práce.

Jim ale brzy zjistí, že jen dva muži by na Ashleyin projekt nemohli stačit. Ashley tedy přizná dalšího muže – je jím astronaut a adept na další cestu raketoplánem Richard Slayton. Ten nevychází se svou manželkou Debrou, která taky pracuje pro NASA, protože se k němu chová víc jako k podřízenému zaměstnanci než jako k manželovi…

The Glades I, The Girlfriend Experience, USA 2010. Režie: Tim Hunter. Hrají: Matt Passmore, Kiele Sanchezová, Carlos Gómez, Uriah Shelton, Jordan Wall, Michelle Hurdová, Abigail Spencerová a další.

Uvidíte 2. dubna od 23,15 hodin na Prima family.

Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Slunečno, místy vraždy I (5):

Slunečno, místy vraždy I (5)
Slunečno, místy vraždy I (5)
Slunečno, místy vraždy I (5)
Slunečno, místy vraždy I (5)
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles