Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přešlapy - 4. díl Manželství je ta nejkrásnější věc

26. 09. 2010 | Seriál Přešlapy

Johana s Petrem se chtějí vzít v Karlových Varech a pozvali celou partu. Svatba se některým z jejich přátel zdá hodně unáhlená. Také Johaninu otci – bohatému developerovi. Adam má jít Petrovi za svědka, ale pohádají se. Nakonec by stejně svědčit nemohl, odvolá ho mnohem důležitější povinnost.

Karolína má pocit, že se její vztah s Davidem zlepšuje. Jenže pak jí dojde, že David je a vždycky bude ženatý hlavně se svou prací.  Dívejte se na další pokračování seriálu Přešlapy v pondělí
27. září ve 21.20 na Primě.


Johana s Petrem a přáteli už se nemohou dočkat svatby v Karlových Varech. Někomu se sice zdá unáhlená, ale to je nakonec věc snoubenců. Zato Johanin otec, bohatý developer, má jasno. Petr je balík a jde po jeho penězích. A svůj názor taky jasně řekne jak Johaně, která se mu vysměje, tak i Petrovi.

Ten začne váhat. Opravdu je pro Johanu ten pravý? Je správné, aby se kvůli němu rozhádala s otcem? Nehodil by se k ní víc její bývalý přítel Daniel, který je náhodou taky ve Varech? Nebo je to celé jenom zkouška, aby dokázal, že si žabák zaslouží princeznu? 


David umí užívat dne a v Karlových Varech to jde samo. Dokonce začne přemýšlet, že by se sem s Karolínou přestěhovali. Ta se nestačí divit, jak se David překonává, přetrpěl kvůli ní i Labutí jezero. Karolína si najednou nemůže vzpomenout, proč se s ním chtěla rozejít. Ale co Marek? Štěstí že existuje e-mail, tím se dá všechno vyřešit rychle a jednoduše. Jenže Marek si pro odpověď přijede osobně. Co na to David? Když ho Karolína nejvíc potřebuje, odjede do Prahy. A ona si uvědomí, že její manžel vždycky byl a bude ženatý především se svou prací.


Adam neví, jestli by Radka měla na svatbu do Varů jet. Ona ho ale uklidňuje, že je jen těhotná. Adam má v lázeňském městě konečně čas s Petrem si na rovinu promluvit a přesvědčit ho, že možná dělá chybu. Petr se naštve a už ho nechce za svědka. Adam má ale čas promluvit si i s Johanou. Pochopí, že jí asi křivdil. Snaží se napravit, co pokazil, ale nakonec ho zaměstná úplně jiná povinnost.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Přešlapy - 4. díl Manželství je ta nejkrásnější věc:

Přešlapy - 4. díl Manželství je ta nejkrásnější věc
Přešlapy - 4. díl Manželství je ta nejkrásnější věc
Přešlapy - 4. díl Manželství je ta nejkrásnější věc
Přešlapy - 4. díl Manželství je ta nejkrásnější věc
Přešlapy - 4. díl Manželství je ta nejkrásnější věc
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !