Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Přešlapy - 10. díl - Nemůžu tomu uvěřit

7. 11. 2010 | Seriál Přešlapy

Ilona se dozví, že ji Libor podvedl, a zjistí taky, že to bylo s Johanou. A protože věcí řeší radikálně, Johaně zůstane na tváři otisk pěsti. A Petr přijde o iluze. David chce pomoct Karolíně, která se těžko vzpamatovává z Radčiny smrti, tak s ní i s dětmi tráví víc času.

Kupodivu bez hádek a obviňování. Adamovi pomalu dochází, že Radka už mezi nimi není a nikdy nebude. Nemá náladu na své přátele, chce být sám s Matýskem. K jedné věci ale přátele potřebuje. Chce rozptýlit Radčin popel na místě, k němuž ho vážou krásné vzpomínky. Uvidíte v pondělí 8. listopadu ve 21.20.


U Petra s Johanou stále bydlí těhotná Jana, která přijela na Radčin pohřeb. Petr je nadšený, že si po dlouhé době může užívat syna. Johana je nadšená už méně – vidí, kolik toho Petra s Janou spojuje a jak skvěle si po všem, co prožili, rozumějí. Cítí se trochu odstrčená. Pak za ní ale přijde Ilona, která se dozvěděla, že ji Libor podvedl. A že to bylo právě s Johanou. A protože Ilona řeší věcí radikálně, Johaně zůstane na tváři otisk pěsti.
A Petr ztratí veškeré iluze o tom, že by mu mohlo v životě vyjít alespoň jedno manželství.


David chce pomoct Karolíně vzpamatovat se z Radčiny smrti, tak s ní i s dětmi tráví víc času. A to dokonce bez hádek a obviňování. Vlastně si rozumějí líp než dřív. Saša se Davidovi svěří, že na Karolínu žárlí. Bojí se, aby nezrušil rozvod a neodešel zpátky k manželce a dětem. Sám David v tom najednou nemá úplně jasno. Dokázal by se vrátit ke Karolíně? Nebo pro něj bude lepší udělat za manželstvím tlustou čáru a začít znovu se Sašou?


Adamovi pomalu dochází, že Radka už mezi nimi není a nikdy nebude. Chce být sám s Matýskem. To ale jeho přátelé nechtějí akceptovat. Karolína jde jen tak kolem, Petr s Johanou a Janou mu přinesou večeři, David mu chce představit Sašu. Všichni Adamovy úmysly se samotou pochopí až ve chvíli, kdy je Adam nevybíravým způsobem vyhodí ze svého bytu. K jedné věci ale přátele přece jen potřebuje. Chce rozptýlit Radčin popel na místě, k němuž ho vážou krásné vzpomínky. Tak si všichni dohromady udělají výlet.

 

Zdroj: Prima

 

Gabriela Straková

ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
Hodnocení
Nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Další fotografie ke článku Přešlapy - 10. díl - Nemůžu tomu uvěřit:

Přešlapy - 10. díl - Nemůžu tomu uvěřit
Přešlapy - 10. díl - Nemůžu tomu uvěřit
Přešlapy - 10. díl - Nemůžu tomu uvěřit
Přešlapy - 10. díl - Nemůžu tomu uvěřit
Přešlapy - 10. díl - Nemůžu tomu uvěřit
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
No ona hlavně Zuzka hraje na Nově v Dokonalým světě, tak ji museli nechat umřít. Nemůže hrát na Nově v seriálu i na Primě zároveň.
Obrázek uživatelky
profil
Taky si myslím že se jim to moc nepovedlo s tou Radkou?Už to nebude ono,ale prý to plánovali od začátku.
Obrázek uživatelky
profil
Taky je mě to líto,je to příjemná herečka,ale možná potřebovala ze seriálu odejít?
Obrázek uživatelky
profil
škoda že Radku nechali umřít Smajlík
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles