Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Dobrá manželka I (17) - Srdce

29. 09. 2011 | Dobrá manželka

Dobrá manželka  I (17)

Srdce

Advokátní kancelář Willa Gardnera a Diane Lockhartové zastupuje ve sporu s pojišťovnou těhotnou Kate Willoughbyovou. Pojišťovna odmítá proplatit operaci srdce 24 týdnů starého plodu. Pokud by však intraděložní zákrok nebyl proveden, hrozí, že dítě po narození zemře.

Will Gardner zjistí, že podobně se pojišťovna zachovala i u dalších šedesáti párů, a rozhodne se na ni podat hromadnou žalobu. Obhájkyně pojišťovny Patti Nyholmová řekne, že firma operaci zaplatí, pokud Will hromadnou žalobu odvolá. Will však takové řešení odmítne.

K rychle svolanému soudu přivede Patti vedoucí pohledávek pojišťovny Pamelu Pomeryovou. Podle ní operace není nezbytná a lze ji provést až po narození. Soudce už chce vynést rozsudek ve prospěch Kate, když Nyholmová vyrukuje s dalším trumfem. Danny Willoughby, manžel Kate, uvedl prý při pořizování pojistné smlouvy nepravdivé zdravotní údaje.

Do smlouvy napsal, že rok nekouřil. Nyholmová dokáže, že si zapálil při rybolovu. Soudce musí Willovu žalobu zamítnout…

The Good Wife I (16), Fleas, USA 2010, Režie: Rosemary Rodriguezová, Hrají: Julianna Marguliesová, Matt Czachry, Archie Panjabiová, Graham Phillips, Makenzie Vegová, Josh Charles, Christine Baranskiová a další.

Uvidíte 29. září 2011 od 20,45 hodin na Prima LOVE!



Zdroj: Prima

Gabriela Straková
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj


Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Koleda