Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 99. díl

21. 06. 2011 | Tisíc a jedna noc

99

Šeherezádě se velmi uleví, když se dozví, že jsou výsledky Kaanových kontrolních vyšetření negativní. Yaman je rozhodnut nevzdat se malého Umuta, A tak sbalí dítě a odejde s ním neznámo kam. Kerema zcela pohltilo pátrání po biologickém otci, nedokáže už myslet na nic jiného.

Vůbec si neuvědomuje, že od sebe všechny odstrkuje a že se mu začíná vzdalovat i Bennu. Peride nepřestává obtěžovat milenku svého exmanžela. Merta velmi pobouří, když Onur začne v jeho baru flirtovat s neznámou ženou. Druhý den ho čeká velké překvapení – žena, která kdysi odvedla jeho otce od rodiny, ho žádá o pomoc. Kerem se vydá do obchodu s hudebninami, který patří jeho biologickému otci. Nezastihne ho, protože je údajně nemocný, zato se seznámí s půvabnou Sezen s pořádně proříznutou pusou, která je zřejmě jeho nevlastní sestra.

Rovněž zjistí, že otec nadělal spoustu dluhů, takže má v patách vymahače. Ali Kemal rozhodně nemarní čas. Sotva ho soud rozvedl s Füsun, už pozval Ahu do kina. Šeherezáda s Kaanem se opět setkají v nemocnici s nemocnou holčičkou, která Kaanovi učarovala. Onur si otevřeně pohovoří s matkou o jejím nevhodném chování, jejich rozhovor ale nakonec stejně k ničemu nevede.

Po Onurově odchodu se Peride zamkne a spolyká téměř celou lahvičku jakýchsi léků. Po odchodu z nemocnice se Šeherezáda s Kaanem zastaví v cukrárně, aby si koupili na oklavu kousek malinového dortu, náhle se jí však udělá nevolno.

Další díl telenovely Tisíc a jedna noc uvidíte xx od 17,30 hodin na Nově.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také


Pouze přihlášení mohou vkládat komentáře. Přihlásit se.

Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles