Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Sobota 20.04. 2024
Dnes má svátek Marcela
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 113.-114. díl

4. 07. 2011 | Tisíc a jedna noc

113

Zatímco Šeherezáda spí, Onur nezamhouří oka. K smrti unavený se druhý den svěří Keremovi, jak je kvůli Nilüfer bezradný a jak moc ho tato zvláštní situace trápí. Buket a Burcu už nehodlají své antipatie vůči Ahu skrývat, a tak není divu, že její nápad jít s Ali Kemalem na rodičovské sdružení Buket rozzuří, což nepříjemně překvapí především Nadide.

Šeherezáda sleduje s pobaveným úsměvem, jak se Gani nesměle snaží okouzlit mladou praktikantku v jejím ateliéru, do níž se zamiloval. Když ale vstane, udělá se jí náhle nevolno. Když později dorazí Mihriban, Šeherezádě neunikne, že kamarádka netrpělivě očekává Haldunův telefonát a je velmi rozrušená. Bennu se vypraví s Burakem na nákupy pro miminko, a když si zajdou na oběd, čeká ji velké překvapení – obsluhuje je Keremova sestra Sezen.

Když Seval navštíví hrob své sestry, najde u něj Semiha. V návalu zlosti na něj vykřičí všechno, c oji trápí, a vyžene ho jako psa. Ali Kemal je nepříjemně překvapený, když se dozví od učitelky, že obě jeho dcery mají ve škole problémy a určitě potřebují víc lásky a porozumění. Šeherezáda poradí Mihriban, aby už dál nečekala a sama Halduna někam pozvala. Burak je zvědavý, kdo Sezen je, a tak se znovu staví v restauraci a pokouší se vyzvídat. Večer už pokročil, když Šeherezáda s Kaanem přivítají Peride. Onur ještě není doma, protože šel navštívit Nilüfer. Když mu Šeherezáda zavolá, ozve se na druhé straně hlásek malého děvčátka.

114

Když Nilüfer zvedne jeho mobil, Onur nejprve zkamení, a potom vybuchne. Buket už ani trochu neskrývá, že se zlobí na celý zbytek rodiny. Dokonce odmítá jít na společnou večeři. I když Onur konečně dorazí domů, je jako duchem nepřítomný.

Neujde to ani jeho matce. Dusno v Burhanově domě by se už dalo krájet. Může za to Ahu, která se rozhodla omotat si definitivně kolem prstu Ali Kemala, a její matka, která jaksi zapomněla, že je tu pouze na návštěvě. Onur se konečně něco dozví o rodině své bývalé snoubenky, ale nejsou to dobré zprávy, takže Onurův původní nápad poslat Nilüfer k příbuzným je zřejmě definitivně zažehnán. Mihriban si užívá volno v Haldunově společnosti, Burak se zase nepřestává snažit získat si Sezeninu přízeň. Po příjemné večeři se Onur a Šeherezáda konečně dostanou k tématu, o němž si chtěli už dávno promluvit – Velmi by chtěli mít spolu děťátko!


Uvidíte 4. července od 17.30 hodin.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !