Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 25.04. 2024
Dnes má svátek Marek
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 107.-108. díl

29. 06. 2011 | Tisíc a jedna noc

107

Na Onurovu prosbu si všichni zaměstnanci Binyapi nechají odebrat a otestovat krev. Kerem už ví, že jeho biologický otec Semih bojuje v nemocnici o život, tvrdohlavě ho však odmítá navštívit. Burhan a Nadide si vážně promluví s matkou Ahu o svatbě, naplánované už na nadcházející sobotu, a její arogantní chování Burhana velmi rozzlobí.

Zákeřná Ahu mezitím převezme zásilku, adresovanou Füsun. Bennu navštíví v nemocnici Keremova otce. Yaman se rozloučí s rodinou a opustí Istanbul. První setkání Bennu a Sezen nedopadne nejlépe, protože z Keremovy sestry mluví hněv a nejistota. Vzápětí si ale uvědomí svou chybu, omluví se a ledy jsou prolomeny. Onur a Šeherezáda si vyjdou na večeři s Bennu, Keremem, známým podnikatelem Tanerem a jeho sestrou. Ukáže se, že Šeherezáda a Taner jsou staří známí, a Onur začne žárlit na jejich společné vzpomínky. Zatímco se hádají, zavolá Šeherezádě otec Kaanovy kamarády, aby jim oznámil, že právě zemřela. Buket a Burcu se zavřou do svého pokoje s Umutem a odmítají sejít dolů na svatbu svého otce s Ahu. Oddávající nemůže najít jejich dům, a tak pro něj Burhan pošle svého nehodného syna. Netuší, že zbabělý Ali Kemal využije této příležitosti k útěku.

108

Ahu ve svatebních šatech sedí ve svém pokojí a narůstá v ní hněv, smíšený s obavami o Aliho Kemala. Burhan a Nadide se musí vyrovnat s ještě větší hanbou než doposud. Ali Kemal se totiž otci přizná, že utekl, protože se ženit nechce a nebude.

Onur nechá kvůli své žárlivosti padnout důležitou spolupráci na miliardovém projektu, protože se má na něm podílet i firma Šeherezádina bývalého spolužáka Tanera. Sezen má radost, že je otci Semihovi lépe, současně ji ale skolí závratná suma, kterou bude muset za jeho operaci zaplatit. Když se Onur, Šeherezáda a Kaan vypraví ke koním, z nichž jeden právě zemřel, Šeherezáda malému opatrně naznačí, že se totéž přihodilo jeho kamarádce. Na večeři ke Keremovi a Bennu dorazí Seval s Burakem a příjemná nálada vydrží až do chvíle, než Burak nešetrně upozorní na existenci Keremovy sestry, o jejíž existenci neměla Seval ponětí. Seval velmi raní zjištění, že Kerem vyhledal svého biologického otce. Burhan a Nadide navrhnou Ahu, aby se načas vrátila domů a oni mezitím přemluví Aliho Kemala, aby se s ní přece jen oženil. Myslí si, že ji Ali Kemalovo chování úplně zničilo, Ahu je však z úplně jiného těsta.


Uvidíte 29. června od 17.30 hodin.


Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !