Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 28.03. 2024
Dnes má svátek Soňa
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 145.-146. díl

28. 07. 2011 | Tisíc a jedna noc

145

Burhan s Nadide jsou stále smutní z rodinné situace, stejně jako Füsun z toho, že je vězení a že je odloučena od svých dcer. Má ale na cele přítelkyni, která chápe její stesk, a pomůže jí.

Ali Kemal má rozvodové stání, které pro něj a celou Burhanovu rodinu mělo skončit vítězstvím a hlavně klidem. Jenže Ahu má jiné plány. Šeherezáda je stále nešťastná z Onurovy podezřívavosti a nechce se jí vracet domů ani kvůli Kánovi. Benu s Keremem pozvou na důkaz smíření Buraka se Sezen na večeři.

Nečekaně se tam ale objeví Melek. Stejně nečekaně se za Edinými dveřmi objeví její matka. Na povrch vyplave Edino velké tajemství, které by mohlo vysvětlovat zlo v jejím srdci. Šeherezáda v depresi bloumá autem po nočním městě. Je po dešti a do cesty se jí připlete tirák. Šeherezáda má autonehodu…

146

Pro Šeherezádu dorazí do nemocnice Onur, ačkoliv ona hned po nehodě volala jen Benu. Ale Onur má své zdroje u policie. V nemocnici se pohádají a Šeherezáda se nechá odvézt domů Keremem, kterého tam vyslala Benu.

Šeherezáda se chce rozvést. Důsledkem ekonomické krize v Evropě, bankrotují i firmy v Turecku. Včetně té Onurovy a Keremovy. Ve firmě řeší krizový plán.

Seval se dozví, že u Benu a Kerema byl na večeři Burak se ženou, a dotkne se jí to. Füsun ve vězení navštíví celá její rodina. Füsun to překvapení neustojí a omdlí.

Kerem Onurovi vynadá za sledování Šeherezády, Onur mu ale prozradí, co u něj vzbudilo podezření a důvod k žárlivosti…

Uvidíte 28. července od 17.30 hodin.



Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz



Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
tie ich obrovské obývačky by som brala
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles