Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 26.04. 2024
Dnes má svátek Oto
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Tisíc a jedna noc 88. díl

6. 06. 2011 | Tisíc a jedna noc

88

Onur a Kerem nevěřícně naslouchají chladným hrozbám odporného Erdala Karayolcuho, jehož muži unesli Šeherezádu. Onur spěchá na schůzku a křikne na přítele, aby dostal do bezpečí Bennu, Mihriban a Kaana. Jale je v šoku, když k ní večer dorazí Erdal se svými gorilami a spoutanou Šeherezádou.

Sice se bojí pomoci jí, pošla však Onurovi esemesku s přesnou adresou, na níž má svou lásku hledat. Kerem svěží Mihriban a Kaana ustaranému Burhanovi a Nadide a vyrazí pro Bennu a Melek, kterým chce poskytnout bezpečné útočiště u sebe doma.

Jale vyslechne, že chce Erdal nechat Šeherezádu zastřelit, a tak jí pomůže utéci. Sama to však už nestihne. Kerem  aOnur se dohodnou, že přece jen požádají o pomoc policii. Bennu, které Šeherezáda zavolala, že je v pořádku, se okamžitě chystá domů, ale Burak a Seval ji rozhodně nemíní nechat odejít.

Po nekonečných hodinách strachu a utrpení a dlouhém výslechu na policii je Šeherezáda k smrti unavená, a tak ji Onur odvede domů a uloží do postele. V Nadide nerůstá podezření, že s její nevěstou a jejím náhlým nadšením pro Buketiny hodiny kreslení to nebude jenom tak – Füsun totiž o sebe najednou pečuje a ani není hašteřivá jako obyčejně.

Divné je i to, že nechce, aby je Ali Kemal odvezl, a trvá na tom, že pojedou taxíkem.

Další díl telenovely Tisíc a jedna noc uvidíte 6. června od 17,30 hodin.



Zdroj: NOVA

Mirka Bali
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 
Čtěte také



Komentáře
Obrázek uživatelky
profil
v tak krátkém článku 4 chyby - překlepy - to je docela dost .... (chyby prostě vidím - následek z povolání Smajlík )
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles