8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek?
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 29.04. 2024
Dnes má svátek Robert
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 7. díl – Myslím to vážně

11. 10. 2010 | Cesty domů
7. díl – Myslím to vážně
Karolína si nasadí do hlavy, že se s ní chce Roman rozvést, protože už ho nepřitahuje. Tak své ženské zbraně vyzkouší na Martinovi, svém bývalém manželovi. Toho Karolínino svádění rozruší, což sledují s obavami Petr a Šimon. Nezodpovědný pacient Karel Kovář má nečekaný záchvat a lékaři marně bojují o jeho život. Ríšu jeho smrt psychicky rozhodí. Čím dál tím víc přemýšlí o tom, jestli má smysl, aby dál zůstával na kardiochirurgii. Dívejte se na sedmý díl nového původního seriálu Cesty domů v pondělí 11. října ve 20 hodin na Primě.


Ríša si neví rady s pacientem Karlem Kovářem, který dostal nečekaný záchvat. Přivolá na pomoc Rudolfa, který rozhodne operovat. Pacientovi se ale přitíží a zemře. Ríša vypjatou situaci těžce nese a obviňuje se, že smrt Kováře zavinil svou nerozhodností. Čím dál tím víc přemýšlí o tom, jestli má smysl, aby dál zůstával na kardiochirurgii. Soňa by mu ráda pomohla, ale neví jak. Kdyby tak s Ríšou promluvil Rudolf. Jenže ten se k tomu vyjádřil jasně: pacienti občas umírají cesty-domua doktor tu není od toho, aby nad nimi brečel. Ríša se musí naučit s podobnými situacemi vypořádat sám. 

Rudolf je z Kovářovy smrti rozladěný víc, než dává najevo. Nesnáší, když pacienti umírají proto, že jim nedokáže pomoct. Navenek by to ale nikdy nepřiznal. Útěchu hledá u Míly, která má na věc jiný názor. Ríšovi by možná pomohlo vědět, že není sám, koho smrt pacienta zasáhla. Rudolfa zajímá, co si o Ríšovi v nemocnici myslí Lída. Ale jakmile jde o doktořinu, Lída otrocky věří v Rudolfův úsudek. Navíc je duchem někde jinde. Jela s Pacinou na zkoušku Hradišťánku a dětem se představila jako jejich nová sbormistryně.

Karolína pochopila, že obviněním Táni Novákové nic nezíská, tak ho stáhla. Našla taky další důvod, proč se s ní chce Roman rozvést. Už ho zkrátka nepřitahuje. Spravila by to plastika obličeje? Nebo snad nová prsa? Než se rozhodne, co udělá, vyzkouší Karolína své ženské zbraně na Martinovi, svém bývalém manželovi. S potěšením zjistí, že fungují. Martina ale Karolínino svádění hodně rozruší, což s obavami sledují Petr a Šimon.

Mezi Honzou a Soňou zavládlo příměří, dokážou spolu posedět u ohně a zavzpomínat na staré časy. Soňa je ráda, má dost jiných starostí. Nejen s Ríšou, ale i s pacienty. A také s Romanem, kterého Karolíniny cesty-domuútoky vytáčejí. Pořád je to ale jediný člověk, který jí dokáže připravit neuvěřitelné překvapení a rozesmát.
Příště uvidíte:

8. díl – Všechno, co potřebuju

Honza stráví se Soňou společný den, jeho štěstí ale netrvá dlouho. Soňa má pro něj nepříjemné překvapení – rozvodové papíry. Honza je odmítne podepsat. Přesvědčí ho Soňa nakonec? Ivana s Jonášem čeká první fotbalový zápas, přípravami žije celá rodina. Jenže zápas je zrušen, Orlíci z Hradiště konzumačně prohráli. Kdo za to může? Viníkem je jejich trenér Martin. Karolína na něj sehrála divadýlko a svedla ho, takže prošvihl zápas. Ríša se nemůže vzpamatovat z Kovářovy smrti. Rudolf se nad ním nakonec smiluje a vymění si s ním službu. Ríša tak míří do ordinace Na Návrší ke Kači. Kéž by tu mohl pracovat častěji... 

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 7. díl – Myslím to vážně :

Cesty domů - 7. díl – Myslím to vážně
Cesty domů - 7. díl – Myslím to vážně
Cesty domů - 7. díl – Myslím to vážně
Cesty domů - 7. díl – Myslím to vážně
Cesty domů - 7. díl – Myslím to vážně
Cesty domů - 7. díl – Myslím to vážně
Cesty domů - 7. díl – Myslím to vážně
Cesty domů - 7. díl – Myslím to vážně
Cesty domů - 7. díl – Myslím to vážně
Cesty domů - 7. díl – Myslím to vážně
Cesty domů - 7. díl – Myslím to vážně
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !