Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024 8 rad, než se rozhodnete vyběhnout8 rad, než se rozhodnete vyběhnout Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 18.04. 2024
Dnes má svátek Valérie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 17. díl - Nehoda

14. 11. 2010 | Cesty domů
Romanovi odpadla jedna starost. Irenu porazilo auto a ona potratila. Dostala strach a rozhodla se, že už ho nebude vydírat kvůli fotbalovým zápasům. Jak se k ní Roman zachová? Irenino rozhodnutí zkomplikuje situaci Honzovi, který chtěl, aby svědčila proti Romanovi.  Honza tuší, že je Roman nebezpečnější, než si všichni myslí. Proč mu Soňa pořád nevěří? Šimon chce přesvědčit Rudolfa, aby Petrovi dovolil nabírat nové pacienty do ordinace. Ale s Rudolfem není rozumná řeč. Zkouší se k němu dostat přes Vendy. Zapomněl ale, že Vendy je pravá dcera svého otce. A že nemá daleko nejen k ostřejšímu slovu, ale také od výhrůžek k činům.

Sledujte sedmnáctý díl nového původního seriálu Cesty domů v
cesty-domu-irena-s-honzoupondělí  15. listopadu ve 20.00 na Primě.

Romanovi odpadla jedna starost. Irenu porazilo auto a ona potratila. Není jenom potlučená, ale taky pořádně vyděšená. Uvědomila si, že zašla příliš daleko. Dostala strach a rozhodla se, že už Romana nebude vydírat kvůli fotbalovým zápasům. Že od něj nebude chtít žádné peníze. Jediné, co chce, je na všechno rychle zapomenout. Jak se k ní Roman zachová?

Honza má vztek. Irena měla svědčit proti Romanovi, ale než to stihla, porazilo ji auto. Je to náhoda? Honza je přesvědčený o tom, že ne. Ale nemá pro to důkazy. A bez Ireniny výpovědi ani žádné mít nebude. Honza je bezmocný. Moc dobře ví, že Roman je nebezpečnější, než si všichni myslí, ale v tuhle chvíli nemůže nic dělat, jen před ním Soňu znovu varovat. Proč mu ale Soňa pořád nevěří? A proč si všichni myslí, že mu jde jen o to, jak se Romanovi pomstít?

Šimon chce přesvědčit Rudolfa, aby Petrovi dovolil nabírat nové pacienty do společné ordinace. A aby ho v ní nechal pracovat na plný úvazek, když Petr odešel z nemocnice. Šimon si přijde s panem docentem promluvit přímo do vily, ale s arogantním doktorem není rozumná řeč. Tak se k němu zkouší dostat přes Vendy. Neuvědomil si ale, že Vendy je pravá dcera svého otce. A že nemá daleko nejen k ostřejšímu slovu, ale také od výhrůžek k činům.

cesty-domu-irena-v-nemocniciRudolf vyhlásil Vendy boj. Rozhodl se, že jí z hospody U Bety dostane za každou cenu. Začne tím, že zamkne její pokoj, aby neměla v čem odejít do práce. Ale zapomněl, že Vendy je stejně paličatá jako on. A že klidně odkráčí do hospody jenom v noční košili, když není jiná možnost. Její netypický pracovní oděv dostane opíjející se chlapy v hospodě do varu a ti ji začnou obtěžovat. Najde se někdo, kdo se Vendy zastane?

Romana se nebojí jenom Irena, ale taky Karolína. I ona ví, čeho je Roman schopný a i ona si myslí, že Roman stojí za Ireninou nehodou. Ačkoliv předtím nechtěla, teď souhlasí se stěhováním do Prahy. A bere s sebou i Nikolu. Romana sice mrzí, že od něj bude dcera daleko, ale chápe, že je to tak pro ni lepší. A taky se může znovu zkoušet usmířit se Soňou. Tedy pokud ho Soňa ještě bude chtít.



Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 17. díl - Nehoda:

Cesty domů - 17. díl - Nehoda
Cesty domů - 17. díl - Nehoda
Cesty domů - 17. díl - Nehoda
 
Čtěte také



Komentáře
« Předchozí   1   2  Následující » 
Obrázek uživatelky
profil
i u nás patří k oblíbeným, včera jsem bohužel neviděla, ale tady přečetla, takže vím, co se dělo
Obrázek uživatelky
profil
oblibeny serial ..jen skoda, ze tech reklam je tam presprilis
Obrázek uživatelky
profil
líbí se mi a taky miluji písničku k seriálkuSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlíkSmajlík
Obrázek uživatelky
profil
pravidelne sledujeme,takovy je zivot
Obrázek uživatelky
profil
to je náš rodinný seriál
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !
Smajlíci: Copyright © Aiwan. Kolobok smiles