Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 34. díl – Zvu tě na návštěvu

6. 03. 2011 | Cesty domů
Honza s Vejnarem se zabývají kauzou Ctibor a narazí na podezřelé aktivity Ctiborova zetě – automechanika Pekárka. Když se do vyšetřování zaplete ještě Klecánek, případ se nešťastnou náhodou velmi zkomplikuje. Soňa se smířila s Romanovou minulostí a vrátila se k němu, není si ale jistá, jestli může být jejich vztah stejný jako dřív. Roman proto nasadí silnější zbraně a pozve Soňu na romantický výlet do Prahy. Jak nakonec dopadne? Šimon, Ríša a Alice mají plné zuby arogantního Vencla a vymyslí na něj originální pomstu, o které si bude vyprávět celá nemocnice. Co mu provedou?

Sledujte třicátý čtvrtý díl seriálu Cesty domů v pondělí 7. března ve 20.00 na Primě.

prima-cesty-domu-venclHonza s Vejnarem se zabývají případem radního Ctibora a narazí na podezřelé aktivity Ctiborova zetě – automechanika Pekárka. Když se do vyšetřování zaplete ještě aktivní Klecánek, je na malér zaděláno. Přestože to měl zakázáno, Klecánek se vydá na vlastní pěst pátrat do Pekárkovy autodílny. Jenže dost nešikovně; a od Pekárka a jeho kumpánů dostane nakládačku, po které skončí v nemocnici. Velká šéfka zuří, protože přesně před tímhle své chlapy varovala. A to ještě netuší, jak moc se celá kauza Ctibor zkomplikuje.

Soňa si cení toho, že se jí Roman přiznal ke všem podvodům a úplatkům, a smířila se s jeho minulostí. Vrátila se k němu, není si ale jistá, jestli může být jejich vztah stejný jako dřív. Roman proto nasadí silnější zbraně. Pozve Soňu na romantický výlet. Projít se po místech, kde spolu byli šťastní, a zavzpomínat si na staré časy. Ví, že tentokrát na ni musí pomalu. Je rozhodnutý splnit jí každé její přání. Jakou prosbou Soňa Romana překvapí?  

Petr je psychicky zdeptaný. Hlaváček mu chladnokrevně oznámil, že před lety na hranicích střílel nejen po Janě, ale také po něm. A že to byl právě on, kdo později už jako asistent prokurátora prosadil pro Petra přísný trest. Petr neví, co má dělat. Kéž by mu nikdy žádný Hlaváček nezkřížil cestu! Co nezvládl cynický státní zástupce, zvládá přičinlivá Jarka. Nechce se vzdát myšlenky na svatbu. Ani toho, že by přestala dirigovat domácnost u Kosíkových.

Vencl si natolik věří, že neváhá Vendy pořád uhánět. Myslí si, že mu stačí koupit kytku, říct pár něžností a ona hned přiběhne. Ríša by se s ním nejraději popral. Venclovu aroganci čím dál hůř snáší taky Šimon. Neumí si představit, že by se Vendy k Venclovi mohla vrátit. Na to ji začíná mít příliš rád. Právě Šimon vymyslí originální pomstu, o které si bude vyprávět celá nemocnice. Co s Ríšou podniknou a jaká úloha připadne během akce kolegyni Alici?

Míla si vyčítá, že nezabránila tomu, aby Monika odešla z jejího bytu. Bůh ví, kde je teď dceři konec. Mělo by smysl, aby ji nechala hledat? Rudolf Mílu nešetří. Bez obalu jí řekne, že Míla obětovala celý svůj život práci a na dceru nikdy neměla dost času. A teď už to nedožene. Ostatně v tom jsou s Rudolfem stejní – v práci skvělí, ale doma na nic. Míla ví, že Rudolf má pravdu. I kdyby se Monika vrátila, co by si s ní Míla počala?

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 34. díl – Zvu tě na návštěvu:

Cesty domů - 34. díl – Zvu tě na návštěvu
Cesty domů - 34. díl – Zvu tě na návštěvu
Cesty domů - 34. díl – Zvu tě na návštěvu
Cesty domů - 34. díl – Zvu tě na návštěvu
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !