Nejlepší velikonoční beránek?Nejlepší velikonoční beránek? MDŽ nebo Den matek?MDŽ nebo Den matek? Jak vyfouknout velikonoční vajíčkoJak vyfouknout velikonoční vajíčko Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024Školní rok a prázdniny ve školním roce 2023/2024
Chytrá žena na Facebooku
Kategorie
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 350 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 29.03. 2024
Dnes má svátek Taťána
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Cesty domů - 30. díl - Nepodceňovat

21. 02. 2011 | Cesty domů
Hlaváček jde po krku radnímu Ctiborovi podezřelému z korupce. Jeho případ přidělí na starost Míle a jejím lidem. Co to pro ni bude znamenat? Vilu Bernátů hlídá policie. Honza nepřipustí, aby se Soně a klukům něco stalo. Proto s nimi tráví víc času. Jak na to bude reagovat Monika? Šimon se vyhýbá nejen myšlenkám na svatbu, ale i Helče. Naopak ho čím dál víc zajímá Vendy, která má úplně jiné starosti. Co se stane, až ji zase začne uhánět Vencl?  Kde jsou ty časy, kdy se Lída hroutila a nedovedla si svůj život představit bez Rudolfa. Teď má svého Karla Navrátila, který je k ní pozorný, příjemný a je s ním legrace. A to ještě netuší, k čemu Karel vyhecoval Rudolfa.

Sledujte třicátý díl seriálu Cesty domů v pondělí 21. února ve 20.00 na Primě.
Míla má plnou hlavu starostí. Hlaváček jde po krku radnímu Ctiborovi prima-cesty-domu-30-dil-navratilpodezřelému z korupce. A případ přidělí na starost právě Míle a jejím lidem. Majorka moc dobře ví, že na téhle kauze si buď může udělat jméno jako schopná policajtka a vyšvihnout se ještě výš, nebo si vylámat zuby. A Míla rozhodně nechce klesnout na pozici někoho, kdo uděluje pokuty za špatné parkování. Proto se do případu pořádně zakousne.

U Bernátů je živo. Vila je pod dohledem policie. Honza nepřipustí, aby se Soně a klukům něco stalo, proto se v hlídání střídá se svými kolegy. A vlastně mu to zas tak moc nevadí, alespoň se může víc vidět se syny. Otázka je, co na jeho časté návštěvy u Bernátů řekne Monika. Zatímco Honzova služba ve vile má své opodstatnění, přítomnost Klecánka je trochu sporná. Koho mladý policajt svou horlivostí vyděsí a kdo nakonec potřebuje bodyguarda?

Kriminálka se snaží vyšetřit, kdo stojí za explozí Romanova auta. Roman ale o pozornost policie nestojí a vůbec nespolupracuje. Chce útočníka vypátrat sám a moc dobře ví, jak na to. Zmáčkne radního Ctibora a ten Romanovi prozradí, který developer je jeho největším konkurentem a zároveň člověkem, kterému Roman stojí v cestě. Roman je hodně překvapený, když zjistí, že je to žena.

Kde jsou ty časy, kdy se Lída hroutila a nedovedla si představit svůj život bez Rudolfa. Teď je všechno jinak. Lída se čím dál víc sbližuje s Karlem Navrátilem, který je k ní pozorný, příjemný a je s ním legrace. A nejlepší ze všeho je, že díky němu začal Rudolf žárlit. I když by to za nic na světě nepřiznal. To ovšem Lída netuší, k čemu Karel vyhecoval Rudolfa a proč se oba pánové sejdou ráno v lese.

Šimon se vyhýbá nejen myšlenkám na svatbu, ale i samotné Helče. Které začíná docházet, že Šimon má do natěšeného ženicha opravdu daleko. Naopak ho čím dál víc zajímá Vendy. Je jeden z mála lidí, kteří vědí, že je Vendy těhotná. Co se zatím nedovtípila její rodina, bohužel dojde také Venclovi. Co se stane, až Vencl opět začne Vendy nahánět? A až se v hospodě sejdou tři Vendini nápadníci?

Zdroj: Prima

Veronika J.
ChytráŽena.cz


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj

Další fotografie ke článku Cesty domů - 30. díl - Nepodceňovat:

Cesty domů - 30. díl - Nepodceňovat
Cesty domů - 30. díl - Nepodceňovat
 
Čtěte také



Komentáře
Žádné komentáře
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Mašle